KRIK Alperna

De senaste åren har KRIKs resa till Alperna bjudit på midjehögt puder, oändliga åk i strålande sol och en stor mängd italiensk glass. Den 10-17 mars 2019 går resan på nytt till Monterosa som erbjuder en makalös kombination av underbar skidåkning billigt boende och inte att glömma – en magisk vegansk restaurang på en av höjderna som alltid inbjuder till vindstilla lapande av sol! 

Monterosa består av berg med högsta topp på 4 634 möh, 2 300 fallhöjdsmeter, 200 km pist, och oändliga vidder off­pist. Resan kommer att bestå av riktigt bra skidåkning, gemenskap och andakter. Resan arrangeras den 10-17 mars 2019.

Kostnaden för veckan är 4 200 kronor och då ingår liftkort och boende för sex dagar. Vi bor i Gressoney, den mest centrala av de tre dalar som skidorten består av varifrån man smidigt kan ta sig till alla delar av systemet. Transport till orten ordnar man själv, förslagsvis genom flyg och hyrbil tillsammans med några andra, antingen till Milano eller Turin. Vid behov kommer ledningsgruppen samordna detta, men man ansvarar själv för bokning av biljetter. I skrivandets stund kan man flyga Stockholm – Milano tur retur för ca 1 700 kronor. Det kommer skapas en Facebook-grupp där man kan snacka ihop sig kring resa och hyrbilar. Utöver det tillkommer kostnad för mat, där var och en får avgöra sin egen budget. Man kan ta med sig konserver, laga mat tillsammans i lägenheterna, eller äta på restaurang. KRIKs mål är att erbjuda en prisvärd resa så att man själv får avgöra nivå för mat.

Vill man åka offpist förutsätter vi att man har grundläggande kunskap om hur man beter sig i lavinterräng samt komplett lavinutrustning (spade, sond och transciever). Vi kommer att erbjuda en introduktion för er som inte har så stor erfarenhet av offpist och vill lära er hur underbart det kan vara.

Anmälan öppnar söndag den 4 november klockan 18.00 här på hemsidan. En anmälningsavgift på 1 000 kronor betalas in inom en vecka. Resterande betalning görs senast en månad innan avresa. Har du frågor kontakta ledningsgruppen på alperna@krik.se.

ANMÄLAN
KRIK Alperna 2019 är just nu fulltecknat. Du kan fortfarande bli uppsatt på en reservlista genom att fylla i formuläret så hör vi av oss om det dyker upp en plats.

Fält markerade med * måste vara ifyllda

Att vara medlem i KRIK är helt gratis fram till att du fyller 26 år, därefter kostar det 100 kronor/per år. För att bli medlem, fyll i formuläret på hemsidan. Är du över 26 år betalar du in avgiften genom att swisha in 100 kronor till KRIKs nr 123 170 78 76. Märk med "medlemsavgift". 

Vi är noga med din säkerhet och sprider därför inte vidare dina uppgifter till andra parter. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår personuppgiftspolicy.