KRIK-ambassadör

I höst lanserar vi en spännande nyhet och möjlighet för dig att bli KRIK-ambassadör! Som ambassadör är du en viktig representant för KRIK och kontorets förlängda arm mot det lokala KRIK-arbetet. På uppdrag från kontoret åker ambassadörer ut på besök ett par gånger per termin till befintliga lokalavdelningar eller uppmuntrar nya grupper/församlingar att starta upp.

Vi vill klargöra att rollen som ambassadör är ideell, men förhoppningen är att du ska få mycket tillbaka genom möten med ledare, lokalavdelningar och av att vara en viktig pusselbit i KRIKs spännande arbete och fortsatta tillväxt. Du får självklart ersättning för mat och resor i samband med träffarna, och även en KRIK-outfit som representationskläder.

Vi kommer att ha ett första möte med lokala KRIK-ambassadörer dagen efter de olika KRIK-Kalasen i höst, alltså den 11 november i Malmö, den 18 november Huskvarna och den 26 november i Uppsala och Skellefteå.

Låter det intressant? Skicka gärna in en ansökan om att bli KRIK-ambassadör genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan. Antalet platser är begränsat och tillsätts löpande. Intresseanmälan är inte bindande men heller ingen garanti för plats.

Fält markerade med * måste vara ifyllda

Berätta kort vem du är, tidigare erfarenhet av KRIK eller andra ledaruppdrag och varför du är intresserad av att bli KRIK-ambassadör. Skicka gärna med en referens. 

Vi är noga med din säkerhet och sprider därför inte vidare dina uppgifter till andra parter. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår personuppgiftspolicy.