Anmälan KRIK MTB Transtrand

INFORMATION OM ANMÄLAN
I och med att KRIK har ett nytt medlemssystem som är mer anpassat för GDPR kommer anmälan till KRIK MTB Transtrand att ske lite annorlunda i år. Det nya medlemssystemet innebär att alla medlemmar i KRIK nu får möjlighet att hantera sin profil online. Det innebär att alla medlemmar exempelvis kan uppdatera sitt medlemsskap, anmäla sig till läger och hantera exempelvis nyhetsbrev och månadsgivande online.

1) KRIK-medlemsskap
I och med att anmälan går genom det nya medlemssystemet behöver du vara medlem i KRIK. Detta är gratis för dig som är under 26 år och för övriga kostar det 100 kronor per år att vara medlem i KRIK.
Om du inte är medlem i KRIK blir du det enkelt genom att klicka här!

2) Aktivera ditt KRIK-konto
När du är medlem i KRIK behöver du aktivera ditt KRIK-konto i det nya medlemssystemet.
Detta gör du genom att återställa ett lösenord till ditt konto:
– Fyll i den mejladress som är registrerat på ditt medlemskap i KRIK här.
– Ett mejl med verifieringslänk skickas till din mejladress. Om detta mejl inte når din inkorg kan det ha hamnat i din skräppost. Genom länken i mejlet kan du skapa ett lösenord till ditt KRIK-konto. Detta lösenord behöver innehålla minst 8 tecken. Din mejladress och det lösenord du väljer är dina inloggningsuppgifter till anmälan.

Det spelar ingen roll huruvida du har uppdaterat ditt medlemsskap eller betalat årsavgiften, om du är över 26 år, för att kunna anmäla dig. Kan du komma in i Arcmember och se dina inställningar innebär det att du är medlem i KRIK och kan anmäla dig till MTB Transtrand.

Dessa två första steg kan genomföras redan innan anmälan till lägret öppnar, vilket med fördel kan göras för att inte missa platser till de populäraste aktiviteterna.

3) Anmäl dig till lägret öppnar den 1 juli via länken.