KRIK Bruksvallarna

bruks_nyhet

Det populära träningslägret för längdskidåkare i Bruksvallarna är en återkommande höjdare och skidpremiär. Lägret är både för dig som är nybörjare och för dig som är van skidåkare och jagar minuter i Vasaloppsspåren. Datum för årets läger är 30 november-3 december.

Det som bjuds är fantastisk längdskidåkning, härlig gemenskap, bibelsamtal, andakter och bra träning i Guds underbara natur! Skidspåren har använts flitigt av det svenska skidlandslaget de senaste åren.

Träningslägret är i första hand för dig som är över 20 år. Ambitionen är att köra ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass med en lunch emellan. Nivån på åkarna varierar från nybörjare till elit och har mindre betydelse eftersom vi delar upp oss och kör olika längd på passen. Vi siktar även på att kunna erbjuda teknikträning på plats.

I KRIK tycker vi att det är viktigt att kombinera träning med vår tro på Gud och har därför en kort andakt på morgonen och en längre samling på kvällen. Samlingarna leds av olika deltagare på lägret.

PRAKTISK INFO

Datum: 30 november-3 december 2017
Boende & mat: Vi bor i fina lägenheter i Ramundberget med bra närhet till spåren. Lunch och middag med väldigt hög standard ingår i kostnaden och äts på närliggande hotell Fjällgården. Frukost och kvällsfika ingår i priset och kommer att finnas i lägenheterna.
Kostnad för lägret: 1 800 kr för helpension för KRIK-medlemmar, 2 000 kr om du inte är medlem. Medlemskap kostar 100 kr/år (gratis om du är under 26 år) och du kan enkelt bli medlem i samband med din anmälan. Din anmälan ses som bindande. Avbokning mot läkarintyg, i annat fall kostar avanmälan 400 kr. Betalningen sätts in på Bg 5750-4367 eller via swish till 123-17 07 876.
Resa: Resan ordnas på egen hand. Eventuell samåkning ordnas där det är möjligt.
Ankomst: Boendet är öppet från klockan 16.00 torsdag den 30 november. De som kommer tidigt hinner med ett kvällspass.
Hemresa: På söndagen hinner du med att duscha efter ett ev förmiddagspass innan hemfärd.
Snögaranti: Om lägret ställs in på grund av brist på snö återbetalas hela avgiften förutom 100 kronor  som vi tar ut i en enkel administrationskostnad.
Övrig info: Ta med egna sängkläder och handduk. Täcken och kuddar finns. Fin vallabod finns på området, ta med vallaställ om du har. Ta också gärna med bibel till samlingarna och pannlampa för kvällspasset.
Kontakt: | 070-2727449 | info@krik.se

DAGSPROGRAM
07.30: Frukost
08.15: Andakt
09.00: Förmiddagspass
11.45: Lunch
15.00: Eftermiddagspass
17.00: Middag
18.15: Kvällssamling/bibelsamtal

Lägret är fulltecknat.

KRIK Bruksvallarna arrangeras i samarbete med Åredalens Folkhögskola. aredal_o_ligg