KRIK Bruksvallarna


Bruksvallarna 2018 arrangerades den 29 november-2 december 2018 och lockade 50 deltagare. Kolla in bilder från lägret i Facebook-albumet. Datum för 2019 års läger kommer.

Det populära träningslägret för längdskidåkare i Bruksvallarna är en återkommande höjdare och skidpremiär. Lägret är både för dig som är nybörjare och för dig som är van skidåkare och jagar minuter i Vasaloppsspåren.

Det som bjuds är fantastisk längdskidåkning, härlig gemenskap, bibelsamtal, andakter och bra träning i Guds underbara natur! Skidspåren har använts flitigt av det svenska skidlandslaget de senaste åren.

Träningslägret är i första hand för dig som är över 20 år. Ambitionen är att köra ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass med en lunch emellan. Nivån på åkarna varierar från nybörjare till elit och har mindre betydelse eftersom vi delar upp oss och kör olika längd på passen. Vi siktar även på att kunna erbjuda teknikträning på plats.

I KRIK tycker vi att det är viktigt att kombinera träning med vår tro på Gud och har därför en kort andakt på morgonen och en längre samling på kvällen. Samlingarna leds av olika deltagare på lägret.

PRAKTISK INFO

Datum: 29 november-2 december 2018.
Boende & mat: Vi bor i fina lägenheter i Ramundberget med bra närhet till spåren. Lunch och middag med väldigt hög standard ingår i kostnaden och äts på närliggande hotell Fjällgården. Frukost och kvällsfika ingår i priset och kommer att finnas i lägenheterna.
Kostnad för lägret: 1 900 kr för helpension. Medlemskap i KRIK kostar 100 kr/år (gratis om du är under 26 år) och du kan enkelt bli medlem här. Din anmälan i formuläret ses som bindande. Avbokning mot läkarintyg, i annat fall kostar avanmälan 400 kr.
Resa: Resan ordnas på egen hand. Eventuell samåkning ordnas där det är möjligt.
Ankomst: Boendet är öppet från klockan 16.00 torsdag den 29 november. De som kommer tidigt hinner med ett kvällspass. Kostnad för spårkort (60 kr/dag) tillkommer då.
Hemresa: På söndagen hinner du med att duscha efter ett ev förmiddagspass innan hemfärd.
Snögaranti: Om lägret ställs in på grund av brist på snö återbetalas hela avgiften förutom 100 kronor  som vi tar ut i en enkel administrationskostnad.
Övrig info: Ta med egna sängkläder och handduk. Täcken och kuddar finns. Fin vallabod finns på området, ta med vallaställ om du har. Ta också gärna med bibel till samlingarna och pannlampa för kvällspasset.
Kontaktinfo@krik.se, Fredrik Klint, 070-9244267

PROGRAM

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.
Torsdag
16.00 och framåt: Inkvartering i Osthangbyn, Ramundberget
21.00: Info-möte i samlingslokal

Fredag och lördag
07.30:
Frukost i stugorna
08.30: Andakt i resp stuga
09.15: Förmiddagspass
12.30: Lunch
14.30: Eftermiddagspass
17.15: Middag
19.00: Kvällssamling
21.30: Kvällsfika i stugorna

Söndag
07.30: Frukost i stugorna
08.30: Andakt i resp stuga
09.15: Förmiddagspass (valfritt) och utstädning
12.00: Lunch och hemresa

KRIK Bruksvallarna arrangeras i samarbete med Åredalens Folkhögskola. aredal_o_ligg