Fjällvandring med KRIK

Har du drömt om att uppleva de svenska fjällen, njuta av fantastisk natur och få några mil i benen på köpet? Den 11-15 juli har du chansen att hänga med på en vandring i svenska fjällen med gemenskap, bibelundervisning och frisk luft! 

Det här är ett tillfälle som du som är friluftsintresserad inte får missa. Fjällvandring i vacker natur kombineras med samtal och andakter. Vi samlas den 11:e juli på Abisko fjällstation, det sena tåget rullar in klockan 16.00. Vi kommer vandra cirka 10 till 20 kilometer per dag, med varierande stigning. Vi anpassar tempot efter gruppen! En dag kommer det också finnas möjlighet till att själv välja om man vill göra en topptur till Trollsjön eller bara njuta nere i dalgången vid Kårsavagge STF. Den 15 juli kommer vi tillbaka till Abisko fjällstation och kommer troligen vara tillbaka på eftermiddagen. Reser ni med kollektivtrafik så försök boka med marginal eller med ombokningsbara biljetter.

Praktisk info
Datum: 11-15 juli 2018.
Plats: Abisko nationalpark. Vi kommer börja vandringen från Abisko fjällstation och vandra till Kårsavaggestugan.
För vem: För dig som är 20+, både erfaren och oerfaren vandrare.
Kostnad: En anmälningsavgift på 200 kronor. Utrustning såsom ryggsäck och vandringskängor går att hyra eller låna av någon kompis om man inte har egen.
Transport: Det smidigaste alternativet är att ta tåget till Abisko turiststation. Ett annat alternativ är att flyga till Luleå Airport och därifrån ta tåg från Luleå C vidare mot Abisko eller att flyga till Kiruna och hyra bil/ta tåget därifrån.
Boende och mat: Vi kommer bo i tält och två nätter kommer vi bo i närheten av en STF-stuga. Matlagning kommer ske i matlag som samordnas en tid innan vi far iväg. Hör av dig till info@krik.se om du har frågor.
Anmälan: Vandringen är just nu fulltecknad, men du kan fortfarande anmäla dig till en reservlista genom att mejla dina uppgifter till info@krik.se.

Fjällvandringen i Abisko arrangeras i samarbete med Solviks Folkhögskola.
omsk_logo_01