Tid, plats och annat viktigt!

ARENA - Sommarens hetaste läger!

BIG NEWS! I år är det premiär för vårt nya sommarläger ARENA som går av stapeln den 7-11 augusti på Ralingsåsgården i Aneby. Det här vill du inte missa!

ARENA är ett läger för dig som är mellan 16-21 år och som längtar efter att få lära känna Jesus bättre och som drömmer om härliga lägerdagar med gamla och nya vänner. ARENA kommer innehålla allt du behöver för ett lyckat läger; sommar, sol, en mängd olika aktiviteter, seminarier, panelsamtal, gudstjänster, musik och kvällscafé. Förutom att ARENA i sig är en nyhet bjuder detta KRIK-läger även på en ny känsla, nämligen festivalkänsla. Det innebär att eftermiddagarna består av ett friare schema där du kan välja att hänga med på något i det breda utbudet av schemalagda happenings eller hänga fritt på lägergården.

Temat för ARENA 2019 är ”Vems prestation?”. Mest troligt har du upplevt den prestationshets som finns inom skolan, idrotten och i andra sammanhang. Stressen och pressen på att ligga på topp, att vara, göra och se ut på ett visst sätt. Under lägret kommer du får lära dig mer om vad Gud säger om prestation, vad han har presterat för vår skull och vad det betyder för oss.

Varmt välkommen till ARENA, vi garanterar härliga lägerdagar och minnen för livet!

Aktiviteter

Beachvolleyboll

Sommarens självklara sport är beachvolleyboll! Känn sanden mellan tårna och njut av strålande sol! Med hjälpa av instruktörerna lovas intensiva och enormt roliga pass!

Fotboll

Oavsett om du tränat fotboll sen barnsben eller aldrig har rört en boll så är det här aktiviteten för dig! Bollträning och mycket spel gör fotbollen till en garanterad succé!

Parkour

Kanske har du alltid längtat efter att lära dig volter? Eller har du gjort dem sedan barnsben? Oavsett så är parkour något för dig! Få hjälp av duktiga instruktörer att lära dig nya och häftiga sätt att ta dig fram på!

Dans

Med musiken på högsta volym och med en fantastisk dansinstruktör är detta aktiviteten både för den mest erfarna dansaren och för den som vill testa för första gången! Ta chansen att lära dig helt nya koreografier!

Träning och hälsa

Är du intresserad av träning, kost och hur du bäst lägger upp ett träningspass så är det här aktiviteten för dig! Med duktiga instruktörer som leder både styrke- och konditionspass blir det garanterat svettigt!

Innebandy

Ta chansen att finslipa tekniken på skotten eller lära dig hur du ska hålla klubban! Innebandy lovar intensiva dagar med mycket spel och mycket skratt!

Klättring

Känn svindeln kittla i magen och hur armarna spänner sig för att hålla dig kvar på väggen! Få aktiviteter kommer erbjuda så mycket pirr i magen!
Extra kostnad för klättring: 300 kr

OBS! Denna aktivitet är endast valbar torsdag.

Skate

Utnyttja sommaren rätt och lär dig att skatea! Är du redan ett proffs finns det Instruktörer som är redo att utmana dig ännu mer.

OBS! Denna aktivitet är endast valbar torsdag.

Fäktning

För dig som vill känna dig som Zorro för en dag eller bara testa på att svinga med en värja. Du har du chansen att testa fäkting på ARENA.
Extra kostnad för fäktning: 200kr

OBS! Denna aktivitet är endast valbar torsdag.

Höghöjdsbana

Klättra upp i luften på flera meters höjd och ta dig an utmaningarna framför dig , nybörjare som erfaren. Adrenalinkick utlovas!
Extra kostnad för höghöjdsbana: 300kr

OBS! Denna aktivitet är endast valbar torsdag.

 

Frisbeegolf

Frisbee kan vara så mycket mer än ett tidsfördriv. Ta chansen att lära dig allt du kan om frisbeekast av duktiga instruktörer som ger dig tips och trixen du behöver för att bemästra frisbeen!

OBS! Denna aktivitet är endast valbar fredag.

Military training

Detta är för dig som inte är rädd för att få lite skit under naglarna. Utöka din styrka tillsammans med andra och Instruktörer som lovar att utmana och pusha dig så mycket du bara orkar!

OBS! Denna aktivitet är endast valbar fredag.

Klipphoppning

Varför inte utmana dig själv i sommar och testa på Klipphoppning? En avancerad volt eller spiken ner i vattnet med härliga Instruktörer garanterar en grym dag!

OBS! Denna aktivitet är endast valbar fredag.

Gymnastik

Är det dags att lära dig häftiga akrobatiska rörelser eller är detta sommaren du lär dig stå på händer? På gymnastikpasset får du möjligheten att utmanas i just din nivå!

OBS! Denna aktivitet är endast valbar lördag.

Mountainbike

Flyg fram genom skogen på snirkliga stigar och känn vinden vina förbi! Med duktiga instruktörer är inte ens den smalaste stig ett problem för dig!
Extra kostnad för cykelhyra: 400kr

OBS! Denna aktivitet är endast valbar lördag.

Rugby

Gör dig redo för svett när du får lära dig taktik, spel och hur man tacklas. Ny som erfaren blir detta en utmaning i sommarsolen!

OBS! Denna aktivitet är endast valbar lördag.

Praktisk info

Tid: Lägret håller på onsdag-söndag, 7-11 augusti, 2019.
Plats: Ralingsåsgården, Aneby.
Boende: Rum eller sovsal (ta med sängkläder eller sovsäck och lakan).
Målgrupp: Lägret är till för dig som går i gymnasiet eller redan tagit studenten (födda 03-98).
Aktiviteter: Vi erbjuder en stor bredd på aktiviteter varje dag. Vissa aktiviteter erbjuds varje dag medan andra endast erbjuds en dag. Vissa aktiviteter kan bli fulla, först till kvarn gäller. Se ovan.
Kostnad: 1490 kr för KRIK-medlemmar, 1690 kr för den som inte är medlem. I priset ingår all mat, boende, aktiviteter med instruktörer, program och transport under lägret. Vissa aktiviteter har en extrakostnad. Skulle du tvingas hoppa av har vi en avanmälningsavgift på 400 kronor.

Program

Lägret startar på onsdag eftermiddag med incheckning och middag från kl 16.30, TT-tid och café kl 17.30 och en uppstartsgudstjänst kl 20.00. Därefter blir det café, caféhappenings, nattmacka och lovsångsstund. Onsdag till lördag är aktivitetsdagar och sedan avslutas lägret på söndagen med en förmiddagsgudstjänst kl 10.00. ARENA är ett typiskt KRIK-läger, men med festivalkänsla. Det innebär att alla hänger med på morgonmöten, aktiviteter och kvällsgudstjänster, men utöver dessa är det fritt fram att spendera tiden på det man känner för!

Dagsprogrammet
08.00 Frukost
09.00 Morgongudstjänst
09.30 Avfärd till aktivitet
10.00 Aktiviteter
12.00 Lunch ute på aktiviteten
14.30 Buss tillbaka från aktiviteter
16.30 Middag
17.30 Seminarium
18.30 TT-tid och café
20.00 Kvällsgudstjänst
21.30 Café
22.00 Caféhappenings
22.30 Kvällsmacka
23.30 Lovsångsstund

Anmälan

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

För att smidigast anmäla dig till lägret, gör följande:

1) Bli medlem i KRIK. Bli det här!
2) Aktivera ditt KRIK-konto. Gör det här!
(obs! lösenordet du skapar i steg 2 behöver innehålla minst 8 tecken)
3) ANMÄL DIG HÄR till ARENA 2019

Om du vill anmäla dig utan att bli KRIK-medlem, gör följande:

1) KLICKA HÄR
2) Klicka på ”Anmäl dig utan att logga in/bli medlem”
3) Fyll i anmälningsformuläret.

Vill du vara med som ledare?

Om du är intresserad av att vara med som ledare på ARENA får du gärna fylla i detta formulär så kommer ledningsgruppen ta kontakt med dig. Du behöver vara född 1997 eller tidigare. Det behövs frivilliga ledare som kan hjälpa till med många olika arbetsuppgifter, allt från aktiviteter till böneteam.