Tid, plats och annat viktigt!

KRIK EXPLORE 2018

BREAKING NEWS! Nyårshelgen 18/19 kommer EXPLORE att se dagens ljus för första gången. Lägret är för dig från 15 år och uppåt och är det perfekta sättet att fira in det nya året på. Varmt välkommen till en storslagen nyårsfest i Falun den 30 december 2018 – 2 januari 2019!

Vad händer på lägret?
EXPLORE 2019 kommer att erbjuda mängder av olika aktiviteter med duktiga instruktörer, en festlig nyårsmiddag, gemenskap och kvällsmöten. Räkna med dagar fyllda av idrottsglädje, trosglädje och livsglädje i Falun! Tack vare Lugnetområdet, som ligger alldeles intill Lugnetkyrkan, kommer du att kunna välja mellan aktiviteter som alpin skidåkning (Romme Alpin), skridskor, längdskidor, badminton, fotboll, innebandy, volleyboll, KRIK-mix, bad… ja, det mesta helt enkelt! Under sommaren och hösten kommer aktivitetsutbudet att uppdateras allt eftersom.

Under kvällarna på lägret har vi middag, kvällsmöten och kvällscaféer i Lugnetkyrkan där gemenskapen fortsätter. Nyårsafton blir naturligtvis också en storslagen fest där du tillsammans med hundratals andra ungdomar får fira in det nya året. Mer information om EXPLORE 2019 kommer – men se redan nu till att boka in nyårshelgen 2018/2019 i kalendern!

Praktisk info

Vad är EXPLORE? Ett nyårsläger i Falun den 30 december 2018 – 2 januari 2019 för dig som är 15 år och uppåt.
Plats: Lugnet, Falun. Vi kommer att ha möten i Lugnetkyrkan och aktiviteter runt om i Lugnetområdet.
Ålder: Från 15 år (födda 2004 och tidigare).
Transport: Mer information om lägerbussar kommer framöver.
Kostnad: I nivå med tidigare SNOW CAMP. Mer information kommer.
Anmälan: Anmälan öppnar hösten 2018.
Frågor: info@krik.se

EXPLORE arrangeras i samarbete med Lugnetkyrkan.

Aktiviteter

Utförsåkning

Ta chansen att upptäcka de härliga backarna i Romme! Självklart kan du välja mellan flera olika åkstilar och nivåer, allt från skidor i pisten till snowboard i parken.

Längdskidor

På Lugnet finns längdspår i högsta internationella klass. Varför inte testa formen i samma spår som Johan Olsson körde hem VM-guldet 2015? Här finns grymma förutsättningar både för nybörjaren och den mer rutinerade skidåkaren.

Fotboll

Vad går upp emot inomhusfotboll? Bjud på dina bästa dribblingar och spela in det nya året i bästa sambastil! Passar både dig som spelat fotboll hela livet och du som vill testa på.

Innebandy

Dragskott, passningar och läckra tunnlar. Innebandy är en klassisk sport som givetvis går att välja på EXPLORE! Så damma av klubban och häng på. Garanterad glädje!

Volleyboll

Ta chansen att få träna volleyboll tillsammans med duktiga instruktörer! Finslipa alltifrån fingerslag och mottag till servar. Vi erbjuder träning i olika nivåer där du själv avgör hur hårt du vill satsa.

Dans

Musiken på högsta volym, och ni kommer tillsammans lära er massor av nya moves. Definitivt en bra chans att få en snabbkurs, passar både dig som är nybörjare eller van dansare!

Spikeball

Den snabbt växande sporten har på kort tid blivit en riktig KRIK-favorit. Spelas två mot två precis som beachvolleyboll. En kvart att lära sig, sedan är du fast! Kolla in sporten här.

Badminton

Lär dig grunderna i badminton eller finslipa din teknik under EXPLORE. Räkna med både singelspel, dubbel och olika turneringsvarianter!

Ishockey/skridskor

Glid runt på isen med nyslipade skridskor och en hockeyklubba i händerna. Perfekt både för dig som föddes med skridskor på fötterna och du som kanske aldrig har stått på några.

KRIK-mix

Här är aktiviteten för dig som vill testa alla möjliga sorters lekar och tävlingar. Allt från stafetter och bollspel till prestigefyllda Mästarnas Mästare.