Tid, plats och annat viktigt!

KRIK-Kalaset 2018

KRIK har alltid fokuserat på att utbilda och utmana unga ledare för att sprida visionen om idrottsglädje, trosglädje och livsglädje vidare till så många som möjligt. I höst vill vi ge ännu fler chansen att uppleva en heldag fullproppad av inspiration, ny kunskap och gemenskap i sann KRIK-anda.

Fyra olika platser
I höst arrangerar vi därför KRIK-Kalaset på fyra olika platser under tre helger, men med lika hög kvalité överallt! I tur och ordning kommer vi under november att besöka Huskvarna, Malmö, Uppsala och Skellefteå. Nytt för i år är också att varje event äger rum under en heldag från morgon till kväll istället för en helg. Du behöver alltså inte sova över utan kan enkelt och smidigt komma över dagen. Detta för att så många som möjligt ska få chansen att vara med!

KRIK-Kalaset 2018 om att ge det bästa vi har vidare till andra. Det bästa vi har är Jesus Kristus. Han är kärnan i allt vi gör. “Det är i honom vi lever, rör oss och är till” (Apg 17:28).
Därför innehåller Kalaset undervisning om hur vi kan växa i relationen med Jesus och hur vi kan ge den kärleken vidare till andra. Vi brinner för att fler människor skulle få ett möte med Jesus genom KRIK. Det kommer genomsyra seminarier, workshops och kvällsgudstjänst. KRIK-Kalaset är precis som det låter: en fest! Det råder feststämning när vi KRIKar i idrottshallen och får idéer om hur vi ska utveckla vårt ledarskap och våra lokalavdelningar. Det är också stor fest på den middag som äger rum på lördagskvällen. Sist avslutar vi med att fira gudstjänst till Guds ära och njuter av häng med nya och gamla vänner!

Vem kan åka?
Alla som är, har varit eller vill bli ledare i KRIK är välkomna! Det är en heldag för dig som vill fylla på dina batterier både personligen med också som grupp. Vårt mål är att du får nya idéer och motivation att ge KRIK och budskapet om Jesus vidare till andra. Vi är redan taggade på att möta dig på KRIK-Kalaset 2018. Vi ses där!

Kolla in filmen från KRIK-Kalaset och tagga igång lite extra! Vi ses i Skövde!

Platser

Huskvarna

Mer information kommer.

Malmö

Mer information kommer.

Uppsala

Mer information kommer.

Skellefteå

Mer information kommer.

Program

Praktisk info

Anmälan