Tid, plats och annat viktigt!

KRIK-Kalaset 2017 – vem är det som kör egentligen?

KRIK-Kalaset är helgen där vi vill peppa, inspirera, tacka och skämma bort alla våra fantastiska ledare i KRIK. Helgen är också perfekt för dig som är ny i KRIK och kanske funderar på att bli ledare i framtiden, eller drömmer om att starta upp en lokalavdelning på din egen ort. Kalaset är helt enkelt till för alla som är nyfikna på KRIK och vill veta mer!

Årets tema för KRIK-Kalaset är: ”Vem är det som kör egentligen? – en helg om att bli ledd och att leda andra”. Vi får tillfälle att reflektera över våra egna liv och fundera på vem eller vad som styr våra beslut. Medverkande under helgen är bland andra Greg Morgan, ledare för Christians in Sport (CIS) som jobbar med tusentals idrottare i Storbritannien och Greg är även ordförande för ESCU (European Christian Sports Union). Han kommer via videolänk att prata om ledarskap utifrån Bibeln och hur vi som kristna är kallade att leva och leda. Det blir väldigt spännande!

KRIK-Kalaset arrangeras i storslagna Arena Skövde med fantastiska möjligheter till en massa roliga aktiviteter, gemenskap och chans att både lära känna och lära av varandra. Dessutom blir det seminarier, galamiddag, lovsång och mycket annat under helgen. För dig som varit med på Kalaset tidigare kommer det i höst erbjudas djupare undervisning och möjlighet att ta nästa steg i ditt ledarskap.

KRIK-Kalaset är en chans för dig att utvecklas som ledare, lära känna nya vänner och helt enkelt ha en grym helg fullspäckad med KRIK-inspiration! Vi garanterar idrottsglädje, trosglädje och livsglädje och hoppas att just du vill vara med på KRIK-Kalaset 2017.

Kolla in filmen från KRIK-Kalaset och tagga igång lite extra! Vi ses i Skövde!

Platser

Arena Skövde

Arena Skövde är en fantastisk anläggning där vi kommer att ha idrottsaktiviteter och seminarier under dagarna på KRIK-Kalaset. Här ligger arenan.

Helenaskolan

Under helgen kommer vi att sova i Helenaskolan som ligger på gångavstånd från Arena Skövde.

Program

Fredag 13 oktober
17.00-17.45: Incheckning
18.00-20.00: Aktivitet i arenan
21.00: Kvällscafe

Lördag 14 oktober
07.45-08.15: Frukost
08.45: Morgonandakt i Arenan
09.15: Seminarium
10.15: Aktivitet
12.00: Lunch
13.00: Seminarium
14.45: Aktivitet+frukt
16.30: Ombyte galakväll
17.30: Galamiddag
19.30: Kvällsmöte i Arenan
20.30: Frivillig aktivitet
21.30: Kvällsfika

Söndag 15 oktober
08.00: Frukost
09.00: Morgonandakt/seminarie.
10.15: Gemensam avslutning
11.00: Gudstjänstmöjlighet

KRIK-Kalaset arrangeras i samarbete med Bilda och Solviks Folkhögskola.
omsk_logo_01

Anmälan

Fält markerade med * måste vara ifyllda