Tid, plats och annat viktigt!

KRIK Training Camp


Tidigt går solen upp på vulkanön Fuerteventura men redan i gryningen syns löpare och cyklister på de små serpentinvägarna som vill njuta av den fantastiska naturen och låta hjärtat pumpa. Väl tillbaka från morgonrundan står frukostbuffén redo. Så vad händer idag? Åtta olika grupp-pass att välja mellan, kanske en tennismatch eller förverkliga drömmen om att lära sig crawla?

Äntligen är det dags att börja längta till soliga dagar, utmanande träningspass, underbara soluppgångar och fantastisk gemenskap. Det är dags att längta till stället där vattengympan når nya höjder, där frukostbuffén är så stor att du inte orkar äta allt och där det finns fler träningspass och aktiviteter att välja på än vad dygnets timmar har att erbjuda. Det är dags att börja längta till KRIK Training Camp 2018 på Fuerteventura och Playitas Resort.

2017 års upplaga blev en braksuccé igen då vi fick stänga anmälan på 90(!) personer då det inte fanns fler platser att tillgå. Responsen från deltagarna har varit enorm och intresset är stort inför 2018 års resa. För att inte lämna någon hemma i år kommer vi lyfta taket ytterligare och göra plats för fler och erbjuda två stycken veckor fullmatade med träning, inspiration, glädje, gemenskap och Gudsmöten. Dessa två veckor kommer ha lite olika inriktning, läs mer om det här nedan.

KRIK Training Camp är en träningsresa men lika mycket är det en semestervecka, en påfyllnadsstation både andligt och kroppsligt. Det är ett samtalsforum för tro, träning, hälsa och livsstil. Sist men inte minst är det en mötesplats för gamla och nya vänner. Vi gör denna resa för dig som vill ladda batterierna inför hösten, både andligt och fysiskt.

Efter veckan är vårt mål att du har fått massor av ny träningsinspiration och fått möta Gud genom de gemensamma morgon och kvällssamlingarna vi håller. Krydda detta med spännande seminarier där vi lyfter viktiga frågor om livet och tron blandat med träning och hälsa.

Träningsanläggningen Playitas andas träning och aktivitet. Här blandas svenska OS-stjärnor med glada motionärer. Här möts människor från hela världen som kommer för att träna och ladda sina batterier.Här finns allt du kan tänka dig och lite till, tex:
Löpning
Cykling
MTB
Simning
Spikeball
Surfing
Gym (Kanarieöarnas bästa gym)
Crossfit
Gruppträning (Varje dag erbjuds mellan 8-10 olika pass)
Dans
Tennis
Beachvolleyboll
Bordtennis
Fotboll
Golf mm.

ÅRETS NYHETER!
Oavsett om du har varit på KRIK Training Camp tidigare år eller inte så vill du inte missa årets resor! Vi kommer nämligen att erbjuda inte mindre än TVÅ träningsveckor med lite olika upplägg, detta för att just du ska hitta det som passar dig och dina intressen bäst! Grunden är densamma, tränings och idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. Gemensamma morgon och kvällssamlingar, seminarier med spännande och utmanande innehåll, utflykt till paradisstrand, nattvardsgudstjänst i solnedgången på vulkanberg och mycket mer. Vad är det då som skiljer veckorna åt? Ja, det kan du läsa om här nedan!

Vecka 32: Training Camp+
Utresa söndag 5 augusti kl.09.00 – hemresa söndag 12 augusti kl.21:35

Under den här veckan kommer vi att erbjuda allt det vi tidigare har erbjudit på KRIK Training Camp men med extra möjlighet att få kunskap och tips inom dessa specifika träningsformer:
– Konditionsträning (cykling, löpning, simning)
– Styrketräning (crossfit, styrketräning med fria vikter och skivstång, 3D träning, kampsportsfys).

Minst fyra av sju dagar på resan erbjuder KRIK flera instruktörsledda pass inom kondition och styrketräning. Tänk dig att ha en PT som lär dig nya saker varje dag!
På förmiddagen kan du välja mellan konditionspassen och på eftermiddagen mellan styrkepassen (du kan alltså vara med på både och). Du kommer få extra guidning och instruktion av duktiga instruktörer och utvecklas inom det område du väljer! Det kommer vara en vecka fylld med fokus på träning och ny kunskap där du lyfter din träning till nästa nivå. Även denna vecka kan du gå på de pass som finns på anläggningen som KRIK ej själva arrangerar. På så sätt får du en stor variation i din träning. Mellan träningspassen är det häng vid poolen medans den rastlöse kan ta en beachvolley-, spikeball- eller tennismatch.

Seminarierna under vecka 32 (Training Camp+) har en inriktning på tro, träning och hälsa medan vecka 33 (Training Camp) innehåller seminarier om tro och livstil snarare än hur du utvecklar din träning. Under båda veckorna inleds dagen med morgonandakt och avslutas med kvällsmöte.

Training Camp+ passar alla som gillar konditionsträning och/eller styrketräning av olika slag och vill utvecklas och aktivt lära sig mer, oavsett nivå, nybörjare som erfaren. Vår förhoppning är att kunna erbjuda träning i toppklass tillsammans med allt annat som KRIK Training Camp har att erbjuda av gemenskap, samlingar och semester-feeling.
_____________________________________________________
Vecka 33: Training Camp
Utresa söndag 12 augusti kl.09.00 – hemresa söndag 19 augusti kl.21:35

Den här är vår klassiker. Det är veckan för dig som vill ha det så grymt gött och ta dagen som den kommer. Du får möjlighet att ta del av allt som Playitas erbjuder, och det är inte lite det, kolla listan ovan för att få inspiration. Varje dag kommer det finnas möjlighet att haka på något av alla gruppträningspass som Playitas erbjuder. Eller så är du mer för någon bollsport tex, fotboll, innebandy, badminton, tennis, beachvolley, basket, golf m.m. KRIK kommer även arrangera morgonjogg och några gemensamma styrketräningspass som passar alla oavsett nivå (dock färre och enklare än v.32). Förhoppningsvis kommer vi även kunna erbjuda en uppstyrd surfingtripp för den som vill testa på detta.

Den här veckan är för dig som älskar sport och/eller träning och gärna vill testa massor av olika saker men inte specialisera dig med en instruktör på en viss träningsform. Här kommer det finnas möjlighet att testa på allt du någonsin kunnat tänka dig.

Kan du inte välja vecka och vill åka på båda? Då kan du vara med på hela resan och få med dig allt vi har att erbjuda!

Pris: Priset för flyg, transfer och boende på 4-stjärnigt lägenhetshotell, träning och seminarier är fantastiska 6179kr. Har du svårt att välja och vill åka båda veckorna? Då betalar du endast 2500 kronor i tillägg för din andra vecka.
Vi har 70 platser vardera vecka till detta pris och vi vet att trycket redan nu är stort så se till att boka din plats så snart som möjligt.

Tillval för frukost, halvpension eller helpension kan göras individuellt. Vi rekommenderar halvpension (frukost och middagsbuffé) som erbjuds till bra pris, 1820 kronor. Att äta middag tillsammans är en höjdpunkt!

Anmälan: Anmälan är öppen och sker i samarbete mellan KRIK och Apollo. Klicka på länken nedan där du gör dina tillval och betalar en anmälningsavgift inom tio dagar efter att ha fått ett mail från Apollo. Resterande summa kan du spara till under hela våren och betalas in senast 30 maj. Då stänger också anmälan.
Läs noga vad som gäller ang boende när du anmäler dig. Önskar du bo med en vän måste det önskas i samband med anmälan.

Ledningsgruppen genom Olle, Charlotta och Simon och alla ledare på KRIK Training Camp ser fram emot att se dig på planet till Fuerteventura sommaren 2018!

Praktisk info

Datum: 5-12 och 12-19 augusti 2018.

Plats: Fuerteventura.

För vem: För dig mellan 19–39 år. För dig som är 40+ kommer mer info i slutet av januari då vi lanserar Training Camp 4.0.

Kostnad: Priset för flyg, boende på 4-stjärnigt lägenhetshotell, träning, seminarier är fantastiska 6179 kronor.

Aktiviteter

Träningsbakgrund spelar ingen roll, huvudsaken att du tycker om träning av något slag. På Playitas finns allt. Här är några exempel:
Löpning
Cykling
MTB
Simning
Surfing
Gym (Kanarieöarnas bästa gym)
Gruppträning (Varje dag erbjuds mellan åtta-tio olika pass) Se exempel här!
Dans
Tennis
Beachvolleyboll
Bordtennis
Fotboll
Golf mm.
Läs gärna mer om utbudet här.

Program

Programmet nedan gäller för 2017. Till 2018 kan vissa mindre korrigeringar göras, mer info kommer! För att få den senaste informationen, se vårt Facebookevent.
06.30–09.00: Drop-in frukost (välj gärna halvpension, då ingår frukost och middagsbuffé).
07.00:Frivillig morgonlöpning i bergen.
09.00: Morgonsamling och info.
09.30-12.00: Träning och/eller avkoppling. Välj mellan en mängd olika pass, sporter eller aktiviteter.
12.00-14.30: Lunch,sol,bad och avkoppling. Ät på någon av alla små restauranger som finns eller boka helpension på hotellet.
14.30–15.30: Temaföreläsning om tro, träning, hälsa och livsstil(varannan dag)
16.00–19.00: Träning och/eller avkoppling. Välj mellan en mängd olika pass, sporter eller aktiviteter.
19.00–20.15: Middag (välj gärna halvpension, då ingår frukost och middagsbuffé).
20.15–21.00: Kvällssamling.
21.15–22.00: Underhållning ett antal kvällar.