Tid, plats och annat viktigt!

KRIK Training Camp


Tidigt går solen upp på vulkanön Fuerteventura men redan i gryningen syns löpare och cyklister på de små serpentinvägarna som vill njuta av den fantastiska naturen och låta hjärtat pumpa. Väl tillbaka från morgonrundan står frukostbuffén redo. Så vad händer idag? Åtta olika grupp-pass att välja mellan, kanske en tennismatch eller förverkliga drömmen om att lära sig crawla?

Äntligen är det dags att börja längta till soliga dagar, utmanande träningspass, underbara soluppgångar och fantastisk gemenskap. Det är dags att längta till stället där vattengympan når nya höjder, där frukostbuffén är så stor att du inte orkar äta allt och där det finns fler träningspass och aktiviteter att välja på än vad dygnets timmar har att erbjuda. Det är dags att börja längta till KRIK Training Camp 2019 på Fuerteventura och Playitas Resort. Datum för resorna kommer.

KRIK Training Camp är en träningsresa men lika mycket är det en semestervecka, en påfyllnadsstation både andligt och kroppsligt. Det är ett samtalsforum för tro, träning, hälsa och livsstil. Sist men inte minst är det en mötesplats för gamla och nya vänner. Vi gör denna resa för dig som vill ladda batterierna inför hösten, både andligt och fysiskt.

Efter veckan är vårt mål att du har fått massor av ny träningsinspiration och fått möta Gud genom de gemensamma morgon och kvällssamlingarna vi håller. Krydda detta med spännande seminarier där vi lyfter viktiga frågor om livet och tron blandat med träning och hälsa.

Träningsanläggningen Playitas andas träning och aktivitet. Här blandas svenska OS-stjärnor med glada motionärer. Här möts människor från hela världen som kommer för att träna och ladda sina batterier.Här finns allt du kan tänka dig och lite till, tex:
Löpning
Cykling
MTB
Simning
Spikeball
Surfing
Gym (Kanarieöarnas bästa gym)
Crossfit
Gruppträning (Varje dag erbjuds mellan 8-10 olika pass)
Dans
Tennis
Beachvolleyboll
Bordtennis
Fotboll
Golf mm.

Ledningsgruppen genom Olle, Charlotta och Simon och alla ledare på KRIK Training Camp ser fram emot att se dig på planet till Fuerteventura sommaren 2019!

Praktisk info

Datum: Kommer.

Plats: Fuerteventura.

För vem: För dig mellan 19–39 år. För dig som är 40+ kommer mer info i slutet av januari då vi lanserar Training Camp 4.0.

Kostnad: Kommer.

Aktiviteter

Träningsbakgrund spelar ingen roll, huvudsaken att du tycker om träning av något slag. På Playitas finns allt. Här är några exempel:
Löpning
Cykling
MTB
Simning
Surfing
Gym (Kanarieöarnas bästa gym)
Gruppträning (Varje dag erbjuds mellan åtta-tio olika pass) Se exempel här!
Dans
Tennis
Beachvolleyboll
Bordtennis
Fotboll
Golf mm.
Läs gärna mer om utbudet här.

Program

Programmet nedan gäller för 2018. Till 2019 kan vissa mindre korrigeringar göras, mer info kommer! För att få den senaste informationen, se vårt Facebookevent.
06.30–09.00: Drop-in frukost (välj gärna halvpension, då ingår frukost och middagsbuffé).
07.00:Frivillig morgonlöpning i bergen.
09.00: Morgonsamling och info.
09.30-12.00: Träning och/eller avkoppling. Välj mellan en mängd olika pass, sporter eller aktiviteter.
12.00-14.30: Lunch,sol,bad och avkoppling. Ät på någon av alla små restauranger som finns eller boka helpension på hotellet.
14.30–15.30: Temaföreläsning om tro, träning, hälsa och livsstil(varannan dag)
16.00–19.00: Träning och/eller avkoppling. Välj mellan en mängd olika pass, sporter eller aktiviteter.
19.00–20.15: Middag (välj gärna halvpension, då ingår frukost och middagsbuffé).
20.15–21.00: Kvällssamling.
21.15–22.00: Underhållning ett antal kvällar.

Anmälan