Tid, plats och annat viktigt!

familjeKRIK Uskavi

Tyvärr är det planerade sommarlägret på Uskavi inställt för i år. Information inför nästa sommar kommer här framöver.

Den 18-22 juli är det premiär för KRIKs första familjesommarläger! Ta chansen att vara med på en fantastisk lägervecka med aktiviteter och undervisning för både barn och föräldrar i en härlig gemenskap med många andra familjer. Lägret äger rum på den idylliska lägergården Uskavi i Bergslagen. Varmt välkommen!

Program

Dagsprogrammet ser ut så här. Lägret inleds onsdag kväll och avslutas söndag förmiddag.

7.00 Frivillig träning
7.45 Frukost
10.00 Barnsamlingar med bibelundervisning, sång, lek mm
12.00 Lunch
13.30 Aktiviteter för hela familjen – olika upplägg och aktiviteter varje dag
16.00 Träningsmöjlighet för mammor/pappor
17.00 Middag
18.30 Kvällssamling i kapellet för hela familjen. Lägerbål på lördagen.
19.30 Kvällsfika och läggning
21.00 Vuxensamling, mammor/pappor olika kvällar

Praktisk info

Datum: Lägret inleds onsdag kväll den 18 juli och avslutas söndag förmiddag den 22 juli.
Boende: Ni kan själva välja olika varianter på boende i samband med anmälan. Vi kan erbjuda vandrarhemsrum, nio familjerum i lägergården Masmästaren samt tält- och husvagnsplatser.
Aktiviteter: Minigolf, lek, beachvolleyboll, fotboll, bad, spikeball mm.
Kostnad: Vandrarhem 1300/750 kr (vuxna/barn*), logement i lägergården 1100/400 kr (plats för 9 familjer), tält 800/250 kr, husvagn 1000/250 kr. Utöver det väljer man i samband med anmälan till det antal luncher och middagar man eventuellt önskar att köpa och äta i restaurangen på Uskavi. Lunch 85 kr, middag 90 kr. Barn under 10 år äter för halva priset och barn under 2 år äter gratis. Parallellt med det erbjuder vi alternativet självhushåll tillsammans med andra familjer i lägergårdens kök. Laga på plats, grilla vid stranden eller ta med färdiglagade alternativ hemifrån. Vi kan också sätta ihop familjer i matlag, ifall önskemål finns om det.
I lägergården kommer vi även att servera frukost och kvällsfika som ingår i priset. Även grillningen på lördag kväll ingår i lägerpriset.
Anmälan är bindande och en avanmälan kostar 500 kr/familj. Om du inte är KRIK-medlem tillkommer 200 kr/pers. Medlemskap tecknas enkelt här eller i samband med anmälan och är gratis upp till 26 år, därefter 100 kr/år. Som deltagare förväntas du bidra med viss praktisk köks- och städhjälp under lägret.
Kontaktmattias.ottestig@krik.se, 070-2727449
*för vandrarhemmet gäller barnpriset för barn under tio år, för övriga alternativ samtliga åldrar på barnen. Barn under 2 år gratis.

Anmälan

Tyvärr är det planerade sommarlägret på Uskavi inställt för i år.