KRIK BONANZA 2018

För tredje året i rad anordnar KRIK-spåret vårens hetaste volleyboll- och innebandy-turnering: KRIK Bonanza 2018! Visionen med evenemanget är att genom glädjen i idrotten och tron genomföra en insamling som oavkortat går till Spikeball-nät och ekonomiska bidrag till KRIKs internationella arbete i Tanzania.

Den 22 april bjuder vi in dig till Gamlishallen i Uppsala för en dag fylld av idrott, glädje och tro! Vi kommer att ha turneringar i både innebandy och volleyboll, och målet med dagen är att samla in pengar till Spikeball-nät och ekonomiska bidrag till KRIKs internationella arbete: CHRISC.

Både CHRISC-ledarna och vi ser Spikeball som en möjlighet att nå nya människor och framförallt unga tjejer som inte annars får/kan sporta på grund av olika kulturella skäl.

När turneringarna är slut kommer dagen att fortsätta med en kapellkväll som innebär härligt umgänge, mat och gudstjänst tillsammans. Det kommer att bli en jättebra dag, dra med er alla ni känner och tagga till! Anmäl dig i formuläret nedan.

Fält markerade med * måste vara ifyllda
Tid, plats och annat viktigt!