Är du redo för ditt livs äventyr? KRIK arrangerar tillsammans med Johannelund ett KRIK-spår fyllt av massa spännande idrottsaktiviteter, bra undervisning och en resa till KRIKs internationella arbete, CHRISC, i Tanzania! Du får uppleva ett år du aldrig kommer att glömma!

KRIK-spåret får du en fantastisk mix av bibelundervisning och KRIK-aktiviteter – perfekt för dig som älskar aktivitet av olika slag. KRIK-passen består dels av idrottspass i sporthall, dels av ledarskapsträning men du får också möjligheten att prova på många nya spännande aktiviteter och idrotter som du aldrig tidigare har gjort. Dessa kan bestå av curling, kajak, fäktning, frisbee, klättring med mera.

Det är inget måste att du är aktiv idrottare sedan tidigare – I KRIK platsar alla. KRIK-passen leds av ledare från KRIK, som har stor erfarenhet av ledarskap, elitidrott och träning.

Utöver undervisningen på skolan finns god möjlighet att delta i olika KRIK-sammanhang genom läger, events och i någon av KRIK Uppsalas alla aktiviteter.

För dig som vill kombinera bibelskola, idrott och en fantastisk resa till Tanzania så är KRIK-spåret valet för dig. Läs mer om KRIK-spåret på hemsidan. Vi ses i höst!

Tid, plats och annat viktigt!