KRIK Kids/familjeKRIK

fami_krikbild
I KRIK Kids och familjeKRIK får de också de yngre barnen leka och ha skoj och uppleva all den idrottsglädje, trosglädje och livsglädje som KRIK vill förmedla!

I KRIK platsar alla – oavsett ålder. Men det är inte alltid så enkelt för en sjuåring att möta dubbelt så gamla motståndare på fotbollsplanen. Därför finns KRIK Kids och familjeKRIK! En mötesplats för barn och familjer där man sportar, leker och lär sig om livet med Jesus.

KRIK Kids
I en kidsgrupp finns det någon eller några ledare som håller i KRIK-aktiviteter för barnen. Se gärna exemplet KRIK Kids Borås som samlas en gång i månaden, testar nya sporter och lektävlingar och har det grymt kul tillsammans! Kolla in den här videon. Eller spana in Byske KRIK kids.

FamiljeKRIK
Lekar och idrottsaktiviteter är ett fantastiskt sätt att umgås på inom familjen! I familjeKRIK skapar man aktiviteter som passar hela familjen. Lekhumöret är på topp och intensiteten bryts av i mitten för en kortare och familjeanpassad andakt. Se även de läger som vi erbjuder inom familjeKRIK.

Komma igång
Är ni sugna på att dra igång en grupp? En uppstart är väldigt enkel och ni bestämmer själva mycket över formerna. Hör av er till lokalavdelningsansvariga på KRIK-kontoret så får ni hjälp i uppstarten!