Årsmöten 2017

KRIK Jönköpings län
Den 9 mars så är det KRIK Jönköping läns årsmöte. KRIK Jönköping län är nystartat och kommer jobba med att hjälpa lokalavdelningarna runt om i länet. Varje år så kommer det vara ett årsmöte och i år är tanken att köra det via Skype. Just för att det inte är så mycket att gå igenom i och med att det är nystartat. Mötet drar igång vid 19.30 och håller på i lite mindre än en timme.

Det här är inget som ni behöver vara med på om ni inte vill. Men om ni vill få en större inblick i hur vi jobbar med KRIK i länet så är detta ett bra tillfälle. Om ni skulle vara intresserade, hör av er till Henrik Strömbom på mail henrik.strombom@krik.se eller telefon 076-552 65 62.

KRIK Uppsala län
Måndagen den 27 mars klockan 12.30 har KRIK Uppsala län sitt årsmöte. Adressen är KRIK-kontoret, Väktargatan 2D i Uppsala. Om du anmäler dig på förhand till my.nygren@krik.se så bjuder vi på en enklare lunch.

KRIK Övre Norrland
Tisdagen den 28 mars klockan 12.30 har KRIK Övre Norrland årsmöte. KRIK Övre Norrland omfattar lokalavdelningar och medlemmar från Västernorrland, Jämtlands län, Västerbottens län och Norrbottens län. Mötet kommer att genomföras i form av en telefonkonferens dit du anmäler ditt deltagande till  mattias.ottestig@krik.se innan mötet eller genom att skicka ett sms till 070-2727449.

KRIK Riksårsmöte
Fredagen den 3 mars har KRIK riksårsmöte. Platsen är KRIK-kontoret, Väktargatan 2D, Uppsala och tiden 19.30. Volleyboll från 16.00 och mat innan mötet. Varmt välkomna alla KRIK-medlemmar! Här kan du hitta strategiplan och verksamhetsredovisning. Här är också dagordningen för årsmötet med namnförslag till styrelsen. Vill du ta del av ekonomiska handlingar kan du skicka ett mail till mattias.ottestig@krik.se.

KRIK Västra Götaland
Den 2 mars i Göteborg och närmare bestämt på Guldhedens studiehem är det KRIK Västra Götalands årsmöte. Adressen är Doktor Bex gata 2, 413 24 Göteborg. Vi kör drop-in från 17.00 med fika och mötet drar igång 17.30. Vi håller på ungefär en timme, därefter drar vi till Nordhemskolan och hänger på KRIK 20+ på deras basketsamling. Varmt välkomna!