Bli KRIK-givare eller ge en gåva

Att vara KRIK-givare
Att vara med och göra en positiv skillnad i en annan människas liv är en fantastisk känsla! Genom att bli KRIK-givare bidrar du till att KRIK och CHRISC får en stabil grund för att verkligen kunna göra skillnad. Både för den enskilda individen men också för samhället i stort.

Som KRIK-givare bidrar du med en liten eller stor summa via autogiro varje månad. Ditt bidrag fördelas antingen 50/50 mellan det internationella och det nationella arbetet i KRIK eller så kan du välja att ge hela ditt bidrag till KRIKs nationella arbete.

Ge en gåva
Din gåva bidrar till att barn och unga i Sverige och Afrika får en trygg gemenskap som är präglad av idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. De får höra om Jesus och växa i tron på honom samtidigt som de får delta i aktiviteter utan prestationskrav. Din gåva, stor som liten, är enormt värdefull för KRIKs arbete! Du kan swisha valfri summa till nr 123-17 07 876 eller sätta in pengar till 5750-4367 (bankgiro). Märk med ”gåva”. Stort tack för ditt stöd!

Bli givare här!
Att bli KRIK-givare ska vara smidigt och enkelt! Lämna dina kontaktuppgifter här nedan så blir du kontaktad av KRIK-kontoret.

Fält markerade med * måste vara ifyllda