Bli KRIK-givare eller ge en gåva

Att vara KRIK-givare
Att vara med och göra en positiv skillnad i en annan människas liv är en fantastisk känsla! Genom att bli KRIK-givare bidrar du till att KRIK och CHRISC får en stabil grund för att verkligen kunna göra skillnad. Både för den enskilda individen men också för samhället i stort.

Som KRIK-givare bidrar du med en liten eller stor summa via autogiro varje månad. Ditt bidrag fördelas antingen 50/50 mellan det internationella och det nationella arbetet i KRIK eller så kan du välja att ge hela ditt bidrag till KRIKs nationella arbete.

Varje vecka möter vi unga människor som brinner för att kombinera idrott med sin kristna tro – och tack vare stöd från KRIK-givare kan vi skapa mötesplatser för dem där Jesus är i centrum. Varje år engageras tusentals ungdomar i Tanzania, Kenya och Uganda i CHRISCs olika verksamheter.

Ge en gåva
Din gåva bidrar till att barn och unga i Sverige och Afrika får en trygg gemenskap som är präglad av idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. De får höra om Jesus och växa i tron på honom samtidigt som de får delta i aktiviteter utan prestationskrav. Din gåva, stor som liten, är enormt värdefull för KRIKs arbete! Du kan swisha valfri summa till nr 123-170 78 76 eller sätta in pengar till 5750-4367 (bankgiro). Märk med ”gåva”. Stort tack för ditt stöd!

Bli givare här!
Att bli KRIK-givare är väldigt enkelt! Lämna dina kontaktuppgifter här nedan så blir du kontaktad av KRIK-kontoret.

Fält markerade med * måste vara ifyllda