Sök #världensbästajobb!


Brinner du för idrott, tro och ungdomar och vill vara en viktig pusselbit i en snabbt växande kristen ungdomsorganisation? Här nedan presenterar vi tre olika möjligheter till tjänster; vid KRIK-kontoret, som butiksansvarig för Studsexperten samt ett lärarvikariat vid KRIK-linjen i Åre.


KRIK-kontoret

KRIK utvecklas ständigt vidare mot nya mål och nu söker vi dig som motiveras av en dynamisk och idrottspräglad arbetsmiljö, flexibla arbetstider, en hel del resande, stor variation i arbetsuppgifter, personlig utveckling, att vara på läger och att tänka kreativt och prova nya idéer. Du kommer att ingå i ett team på ett tiotal personer där vi värdesätter att dela idéer och inspireras av varandra. Det råder en mycket familjär stämning på kontoret och inte sällan idrottar vi tillsammans. Utöver arbetet på kontoret värderar vi att umgås även utanför arbetstid.

Vi söker dig som brinner för KRIK och vill sprida idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare ledaruppdrag, en god samarbetsförmåga och är duktig kommunikativt. Du drivs av utmaningar och arbetar efter uppsatta mål.

Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ledarskap, idrott och/eller kristen tro och tidigare erfarenhet från KRIKs läger och lokala grupper. Vana att undervisa och att tala inför grupp samt erfarenhet av att driva projekt är också ett plus.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi personer till nedanstående arbetsområden där du som sökande har möjlighet att lyfta fram en eller flera punkter som passar just dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess och tjänsterna kommer att anpassas efter personlig lämplighet, kompetens och intressen.

  • Handledning och uppstart av lokalavdelningar. Du är kommunikativt duktig och bra på att både ta och etablera nya kontakter. Har du även grafiskt intresse, öga för design och erfarenhet från InDesign och Photoshop är det meriterande.
  • Undervisning och handledning. Du är duktig på att lära ut nya saker och tycker om att stå inför människor och undervisa samt att handleda andra. Möjlighet finns att få ta hand om en hel del undervisningstid vid KRIK-spåret.
  • Lägerchef för KRIKs nyårsläger EXPLORE. En projekttjänst på ca 20% från augusti till januari.

Placeringsort: Uppsala. Möjlighet finns att titta på regional placering med regelbundna besök på huvudkontoret i Uppsala.
Omfattning: Upp till heltid, beroende på din situation och dina önskemål.
Tillträde: Augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidare.
Ansökan: Du ansöker genom att skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till mattias.ottestig@krik.se senast den 30 april. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info: Mattias Ottestig, generalsekreterare, mattias.ottestig@krik.se, 070-2727449

Välkommen med din ansökan!


Butiksansvarig på Studsexperten

Tillsammans med Studsexperten, erbjuder vi nu en möjlighet att söka tjänst som butiksansvarig för deras nysatsning och butik i Länna, Stockholm. Tjänsten kommer att vara möjlig att kombinera med jobb inom KRIK under vinterhalvåret. Läs mer om tjänsten här. Har du frågor kring denna tjänst går det bra att kontakta Mattias Ottestig, KRIK, eller Jonas Lyckander, Avero AB.


Vikarierande lärare på KRIK-linjen i Åre

Vi söker en vikarierande lärare till KRIK-linjen vid Åredalens folkhögskola. En spännande tjänst och möjlighet i en fantastisk miljö! Läs mer om tjänsten här.