Sök #världensbästajobb!

nyhet_jobbannons

Brinner du för idrott, tro och ungdomar och vill vara en viktig pusselbit i en snabbt växande kristen ungdomsorganisation? Ta chansen och sök tjänst på KRIK-kontoret!

KRIK utvecklas ständigt vidare mot nya mål och nu söker vi dig som motiveras av en dynamisk och idrottspräglad arbetsmiljö, flexibla arbetstider, en hel del resande, stor variation i arbetsuppgifter, personlig utveckling, att vara på läger och att tänka kreativt och prova nya idéer. Du kommer att ingå i ett team på ett tiotal personer där vi värdesätter att dela idéer och inspireras av varandra. Det råder en mycket familjär stämning på kontoret och inte sällan idrottar vi tillsammans. Utöver arbetet på kontoret värderar vi att umgås även utanför arbetstid.

Vi söker dig som brinner för KRIK och vill sprida idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare ledaruppdrag, en god samarbetsförmåga och är duktig kommunikativt. Du drivs av utmaningar och arbetar efter uppsatta mål.

Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ledarskap, idrott och/eller kristen tro och tidigare erfarenhet från KRIKs läger och lokala grupper. Vana att undervisa och att tala inför grupp samt erfarenhet av att driva projekt är också ett plus.

ARBETSUPPGIFTER

Just nu söker vi personer till nedanstående arbetsområden där du som sökande har möjlighet att lyfta fram en eller flera punkter som passar just dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess och tjänsterna kommer att anpassas efter personlig lämplighet, kompetens och intressen.

  • Handledning och uppstart av lokalavdelningar. Du är kommunikativt duktig och bra på att både ta och etablera nya kontakter.
  • Undervisning och handledning. Du är duktig på att lära ut nya saker och tycker om att stå inför människor och undervisa samt att handleda andra.
  • Mötesplats KRIK – du brinner för och är duktig på integrationsverksamhet. Läs mer om projektet Mötesplats KRIK där vi söker ny projektledare på deltid.
  • Administration och planering. Du är strukturerad och finner glädje i att organisera.
  • Ekonomi och bokföring. Du har intresse för och koll på ekonomiska frågor.

Placeringsort: Uppsala.

Omfattning: Upp till heltid, beroende på din situation och dina önskemål.

Tillträde: Augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidare.

Ansökan: Skicka in CV och personligt brev till mattias.ottestig@krik.se. Sista datum för ansökan är 31 maj men lämna gärna in ansökan tidigare då intervjuer sker fortlöpande.

Mer info: Mattias Ottestig, generalsekreterare, mattias.ottestig@krik.se, 070-2727449

Välkommen med din ansökan!