KRIK Training Camp 4.0


Tidigt går solen upp på vulkanön Fuerteventura men redan i gryningen syns löpare och cyklister på de små serpentinvägarna som vill njuta av den fantastiska naturen och låta hjärtat pumpa. Väl tillbaka från morgonrundan står frukostbuffén redo. Så vad händer idag? En morgonpromenad i bergen, eller kanske testa något av de åtta olika grupp-pass som finns att välja mellan, kanske en tennismatch eller förverkliga drömmen om att lära sig crawla?

Varmt välkommen till KRIK Training Camp 4.0, detta historiska KRIK arrangemang där vi når en ny målgrupp inom KRIK vilket vi ser otroligt mycket fram emot! KRIK Training Camp 4.0 är ett nytt läger där vi vill dela idrotts- och träningsglädje, trosglädje och livsglädje i en fantastisk miljö. Det här är för dig som är över 40 år och vill kombinera en veckas semester med aktivitet, undervisning och samtal om livet och tron.

KRIK Training Camp är en träningsresa men lika mycket är det en påfyllnadsstation både andligt och kroppsligt. Det är ett samtalsforum för tro, träning, hälsa och livsstil. Vi gör denna resa för dig som vill ladda batterierna inför hösten, både andligt och fysiskt.

Vårt mål är att du efter veckan har fått massor av ny träningsinspiration och fått möta Gud genom de gemensamma morgon- och kvällssamlingar som äger rum.

Parallellt med denna resan så arrangeras en liknande resa i KRIKs regi för åldersgruppen 19-39 år på samma anläggning. Vissa aktiviteter och undervisning kan komma att ske tillsammans, exempelvis nattvardsfirande och någon morgon/kvällssamling. Det är dock två olika läger och det mesta av programmet kommer ske separat.

Träningsanläggningen Playitas andas träning och aktivitet. Här finns allt du kan tänka dig och lite till, exempelvis: Löpning, cykling, MTB, simning, spikeball, surfing, gym (Kanarieöarnas bästa gym), crossfit, gruppträning (varje dag erbjuds mellan 8-10 olika pass), dans, tennis, beachvolleyboll, bordtennis, fotboll, golf med mera.

Vem ska åka på detta?
KRIK Training Camp 4.0 är inget läger för enbart luttrade träningsentusiaster utan för hela bredden av vältränade, otränade och allt däremellan. Du kan lägga dagarna på din nivå efter intresse och ork. Vi hoppas och tror att veckan kommer inspirera dig till träning och ett hälsosamt liv för ande, kropp och själ.

Hur ser en vanlig dag ut?
En dag på KRIK Training Camp 4.0 startar på bästa sätt med en frukostbuffé bortom denna värld följt av en morgonsamling. Efter det gör du precis det som behagar dig, utbudet är enormt men måsten existerar inte. På Playitas erbjuds massor av härliga gruppträningspass att välja på. Ta sedan en lunch vid någon av områdets restauranger, lapa lite sol vid någon av poolerna på området eller varför inte en tennismatch eller vandringstur i bergen?
På kvällarna njuter vi av en underbar middagsbuffé och fin gemenskap kring matborden.

Med oss under veckan har vi Niklas Piensoho från Filadelfiakyrkan i Stockholm vilket vi är otroligt glada och förväntansfulla inför. Niklas kommer tala under några av samlingarna på lägret.

Kostnad: Priset för flyg T/R Arlanda, mat på planet, boende på 4-stjärnigt hotell i dubbelrum, frukostbuffé, transfer, träning och seminarier är fantastiska 7 398 kronor. Vi har 40 platser till detta pris så det är först till kvarn som gäller. Därefter upprättas reservlista.

Vi rekommenderar att välja till halvpension vilket inkluderar middag för 1 040 kronor. Middagen är en höjdpunkt där vi alla får tillfälle att samtala kring dagen och lära känna varandra bättre.

Anmälan: Anmälan sker i samarbete mellan KRIK och Apollo. Via länken nedan anmäler du dig och gör dina tillval. Du betalar en anmälningsavgift inom tio dagar efter att ha fått ett mail från Apollo. Resterande summa kan du spara till under hela våren. Det betalas senast 30 maj. Då stänger också anmälan.

Anmäl dig genom att klicka på länken här: https://www.123formbuilder.com/form-3351880/KRIK-Training-Camp-40

Läs noga vad som gäller ang boende när du anmäler dig! Önskar du bo med en vän måste det önskas i samband med anmälan. Du kan beställa ett av- och ombokningsskydd för 349:-. Läs villkoren som gäller för detta på följande länk: https://www.apollo.se/infor-resan/tillval/av-och-ombokningsskydd

Vid bokningsfrågor kontakta grupp@apollo.se. För övriga frågor kan ni vända er till Simon Lindroos på lindroossimon89@gmail.com.

Ledningsgruppen för KRIK Träning och Hälsa och alla ledare på KRIK Training Camp 4.0 ser fram emot att se dig på planet till Fuerteventura sommaren 2018!