Vandring i Hemavan

Har du drömt om att uppleva de svenska fjällen, njuta av fantastisk natur och få några mil i benen på köpet? Varje sommar har du chansen att hänga med på en vandring i svenska fjällen med gemenskap, bibelundervisning och frisk luft! Datum och plats för 2018 års läger kommer inom kort. Läs nedan mer om lägret för 2017.

Det här är ett tillfälle som du som är friluftsintresserad inte får missa. Fjällvandring i vacker natur kombineras med samtal och andakter. Resplanen är följande: Samling den 28 juni, i Hemavan kring 19.00. Vi kommer vandra cirka 10 till 20 km per dag, med varierande stigningar. Vi anpassar tempot efter gruppen! En dag kommer det också finnas möjlighet till att själv välja om man vill ta en topp, vandra längs Syterpasset eller bara njuta nere i dalgången. Vi kommer tillbaka till Hemavan den 2 juli, troligen tidigt på eftermiddagen. Reser ni med kollektivtrafik rekommenderas dock att boka med rätt stor marginal.

Praktisk info
Datum: 28 juni-2 juli.
Plats: Hemavanfjällen. Vi kommer börja vandringen från Solberg nära Tärnaby och ha Hemavan som slutdestination.
För vem? För dig som är 20+, både erfaren och oerfaren vandrare.
Kostnad: Självkostnadspris. Stugan kostar 100 kronor per person/natt och 200 kronor om man inte är STF-medlem. Utrustning såsom ryggsäck och vandringskängor går också att hyra eller låna av någon kompis om man inte har egen.
Transport: Flyg (via Nextjet) eller bil. Det finns vissa möjligheter till samåkning – säg till så löser det sig!
Boende och mat: Vi kommer bo i tält men i anslutning till STF-stugor. Matlagningen kommer ske i matlag som vi löser en tid innan vi åker iväg. Hör av dig till info@krik.se om du har frågor.
Observera att lägret har varit. Datum och plats för 2018 kommer inom kort.