KRIK Bruksvallarna

Den 28 november-1 december 2019 arrangeras en ny upplaga av vårt populära träningsläger i Bruksvallarna. I år dessutom med nyheten att starta lägret ett dygn tidigare.

Det populära träningslägret för längdskidåkare i Bruksvallarna är en återkommande höjdare och skidpremiär. Lägret är både för dig som är nybörjare och för dig som är van skidåkare och jagar minuter i Vasaloppsspåren.

Det som bjuds är fantastisk längdskidåkning, härlig gemenskap, bibelsamtal, andakter och bra träning i Guds underbara natur! Skidspåren har använts flitigt av det svenska skidlandslaget de senaste åren.

Träningslägret är i första hand för dig som är över 20 år. Ambitionen är att köra ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass med en lunch emellan. Nivån på åkarna varierar från nybörjare till elit och har mindre betydelse eftersom vi delar upp oss och kör olika längd på passen. Vi siktar även på att kunna erbjuda teknikträning på plats.

I KRIK tycker vi att det är viktigt att kombinera träning med vår tro på Gud och har därför en kort andakt på morgonen och en längre samling på kvällen. Samlingarna leds av olika deltagare på lägret.

PRAKTISK INFO

Datum: 28 november-1 december 2019. Ledningsgruppen kommer att återkomma med en eventuell möjlighet om att inleda lägret en dag tidigare för den som önskar. Vi kommer även framöver att öppna upp för en helt ny helg, 17-19 januari, på Credos fjällgård i Transtrand. Mer info kommer.
Boende & mat: Vi bor i fina lägenheter i Ramundberget med bra närhet till spåren och duschar, bastu och fullt utrustade kök. Lunch och middag med väldigt hög standard ingår i kostnaden och äts på närliggande hotell Fjällgården. Frukost och kvällsfika ingår i priset och kommer att finnas i lägenheterna.
Kostnad för lägret: 1 990 kr för helpension. Medlemskap i KRIK kostar 100 kr/år (gratis om du är under 26 år) och du kan enkelt bli medlem här. Din anmälan i formuläret ses som bindande. Avbokning mot läkarintyg, i annat fall kostar avanmälan 400 kr. Spårkort för fredag och lördag ingår i priset. Vill du även åka torsdag och/eller söndag förmiddag så tillkommer spårkort för 70 kr/dag.
Resa: Resan ordnas på egen hand. Eventuell samåkning ordnas där det är möjligt.
Ankomst: Boendet är öppet från klockan 16.00 torsdag den 28 november. De som kommer tidigt hinner med ett kvällspass. Kostnad för spårkort (70 kr/dag) tillkommer då.
Hemresa: På söndagen hinner du med att duscha efter ett ev förmiddagspass innan hemfärd.
Snögaranti: Om lägret ställs in på grund av brist på snö återbetalas hela avgiften förutom 100 kronor  som vi tar ut i en enkel administrationskostnad.
Övrig info: Ta med egna sängkläder och handduk. Täcken och kuddar finns. Fin vallabod finns på området, ta med vallaställ om du har. Ta också gärna med bibel till samlingarna och pannlampa för kvällspasset (om du åker torsdag kväll).
Anmälan: Se länk längst ner på sidan.
Kontaktinfo@krik.se, Fredrik Klint, 070-9244267

PROGRAM

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

Onsdag
Möjlighet till tidigare start på lägret.

Torsdag
16.00 och framåt: Inkvartering i Osthangbyn, Ramundberget
21.00: Info-möte i samlingslokal

Fredag och lördag
07.30:
Frukost i stugorna
08.30: Andakt i resp stuga
09.15: Förmiddagspass
12.30: Lunch
14.30: Eftermiddagspass
18:00 Middag
19.00: Kvällssamling
21.30: Kvällsfika i stugorna

Söndag
07.30: Frukost i stugorna
08.30: Andakt i resp stuga
09.15: Förmiddagspass (valfritt) och utstädning
12.00: Lunch och hemresa

ANMÄLAN
På grund av att KRIK implementerar ett nytt medlemssystem kommer anmälan ske lite annorlunda än tidigare år.

Innan du kan anmäla dig behöver du:
1) Vara medlem i KRIK. Bli det här!
2) Aktivera ditt KRIK-konto. Gör det här!
(obs! lösenordet du skapar i steg 2 behöver innehålla minst 8 tecken)

Klicka här för att anmäla dig!

Utförligare instruktioner kring anmälan hittar du här.

KRIK Bruksvallarna arrangeras i samarbete med Solviks Folkhögskola.