KRIK Träning & Hälsa-weekend


Behöver du ny energi och inspiration i vintermörkret eller en paus från all vardagsstress? Ta chansen att åka iväg och få njuta av träning, seminarier, kvällsmöte och härlig gemenskap med KRIK Träning & Hälsa! Datum för inspirationsdagarna är 20-21 januari 2018 på Kungsportens friskvårdscenter i Huskvarna.

Kungsporten är Europas mest spännande kristna träningscenter som driver ett eget gym med en mängd olika former av styrketräning och gruppträning i världsklass.

Vad kommer hända?
Dagen inleds på lördagen klockan 10.00 och avslutas på söndag förmiddag då det finns möjlighet till träning på morgonen följt av gudstjänst. Behöver man åka hem på lördag kväll finns möjlighet till detta också. Helgen kommer att bjuda på fantastiska träningspass, givande seminarier, en sing-a-long med Bengt Johansson, god mat och fantastisk gemenskap.

Det kommer finnas träning både som passar dig som är intresserad av löpning och för dig som hellre kör olika former av styrketräning i gymmet.

Vem passar detta för?
Den här helgen är för dig som:

  • Är minst 20 år gammal.
  • Gillar träningsglädje, oavsett nivå och erfarenhet.
  • Behöver ett avbrott i vardagen och vill få ny inspiration inför vintern och våren som ligger framför.
  • Vill äta god mat och ha en riktigt go helg i varm gemenskap med vänner och med Gud.
  • Vill ha en försmak av vårt läger KRIK Training Camp som äger rum senare i sommar!
  • Är nyfiken på vår nya Bibelskola KRIK-linjen Bibel-Träning-Hälsa, som startar hösten 2018 i just dessa lokaler!

EXTRA EXTRA!
Vi kommer att lansera massor av spännande nyheter inför sommarens KRIK Training Camp och exklusivt släppa förhandsplatser till sommarens träningsresa. En resa som i år består av två olika lägerveckor. Missa inte möjlighet att säkerställa din plats före alla andra och få inspireras inför Training Camp 2018.

Kostnad: Medlemspris 500 kronor. Är eller blir du inte KRIK-medlem kostar det 800 kronor. Medlemskap i KRIK är gratis för dig under 26 år, annars kostar det 100 kronor för ett år och du binder dig inte till något. I priset ingår lunch, mellanmål, middag, frukost söndag, golvboende, samt alla träningspass, föreläsningar samt inträde till sing-a-long med Bengt Johansson.
Vid avanmälan efter den 17:e jan återbetalas halva kostnaden, dvs 250/400kr.

Anmälan är stängd.