Familjevecka på Strandgården

Tyvärr ser 2023 års läger att bli inställt pga ledarbrist för att istället komma tillbaka sommaren 2024. Hör av er om ni är några som vill dra i ett läger 2023, eller ifall ni vill vara med och engagera er runt lägret 2024. Vi vill samtidigt tipsa om familjeKRIK i Piteå, 19-23 juli.

Mattias Ottestig, KRIK-kontoret
Peter Haaland Svensson, lägeransvarig 2021-22


FamiljeKRIK på Strandgården, Halmstad med gemenskap för hela familjen!  Vi ser fram emot fantastiska dagar med familjeaktiviteter, andakter, gemenskap, träningspass och givetvis en massa bad.


Praktisk info
Datum: 5-9 juli 2022.
Aktiviteter: Vi vill ta vara på de aktivitetsmöjligheter som denna fantastiska sommarplats har att erbjuda. Området ligger precis vid en fantastisk havsvik, med en stor badvänlig strand, väldigt populär för våg och vindsurfing. Med en toppmodern padelanläggning alldeles intill, fina skogsstigar och idrottshall/fotbollsplaner i närheten + mycket mera så har vi stora möjligheter till aktiva dagar för hela familjen. Vi kommer att ha familjegemensamma aktiviteter och träningspass men också möjlighet att välja olika aktiviteter både för vuxna och barn i alla åldrar. Det är också fritt fram att bidra med tips och önskemål på aktiviteter. I anmälan finns det möjlighet att uppge om man kan tänka sig att ställa upp som ledare för någon aktivitet.
Boende och mat: Vi rekommenderar campingen framför rum då vi är medvetna om prisbilden. Boendet bokas direkt mot Strandgården. Val av andel självhushåll/färdiglagat kan göras tillsammans med övriga anmälda närmare lägret.
Kostnad: Vi tillämpar ingen lägeravgift utan det som kostar är mat och boende samt eventuell valbar aktivitet. Tyvärr kan vi inte presentera något lägerpris på mat och boende, vilket vi verkligen har försökt att få till och hoppas kunna erbjuda i framtiden. Billigast blir förstås campingen och självhushåll. Det är gårdens priser som gäller och man bokar boendet själv.
Då vi vill ge alla en möjlighet att vara med så kan du höra av dig till oss med fråga om praktisk eller ekonomisk hjälp för att möjliggöra deltagande. En del valbara aktiviteter kostar en summa, ex. padel eller om man behöver hyra viss utrustning.
Kontakt: Peter Haaland Svensson, opa.svensson@gmail.com, 076-114 96 88

Det viktigaste

  • Datum: 5-9 juli 2022
  • Plats: Strandgården, norr om Halmstad
  • Kostnad: Boende och mat via Strandgården
  • Kontakt: Peter Haaland Svensson, opa.svensson@gmail.com, 076-114 96 88

Program

Preliminärt program:

08.00 Frukost
09.00 Morgonsamling
09.30-11.00 Gemensamt träningspass/aktivitet
12.00 Lunch
14.00-16.00 Aktiviteter, olika spår för barn och vuxna
17.30 Middag
19.00 Kvällssamling i kyrksalen

*Utöver dessa programpunkter finns det utrymme för mycket spontana aktiviteter, små turneringar, lekar och happenings.

Anmälan

2023 års läger är inställt.