Tid, plats och annat viktigt!

KRIK Familjepåsk i Åre

Efter ett inställt läger 2019 är nu KRIK familjepåsk tillbaka den 9-13 april 2020! Boka in härliga lägerdygn för hela familjen med skidåkning, gemenskap, aktiviteter, andakter och kvällsgudstjänster!

Praktisk info

Datum: 9-13 april 2020.
Boende: Röjsmohallen, Järpen. Vi erbjuder två varianter – vandrarhem samt golvboende. Vandrarhemmet och golvboendet (i ishallens lokaler) ligger 50 meter från varandra. Madrasser kommer att finnas tillgängliga för golvboendet och familjer sover var för sig. Kök finns på båda ställen.
Aktiviteter: Dagarna lämnas öppna till att göra det ni önskar göra. I år presenterar vi även familjevänliga Trillevallen som ett alternativ. Förutom backarna så erbjuder Åredalen fantastiska längdskidspår, turskidåkning, bad och mycket mer. I Järpen kommer det att finnas möjlighet till bad efter skidåkningen och en massa aktivitetsytor för barnen i ishallen, där isen är borttagen. Se aktiviteter för mer info.
Program: Se det preliminära programmet här.
Kostnad: 1390/890/990/390 kr* för vuxna vandrarhem/barn vandrarhem/vuxna golvboende/barn golvboende. Barn 3 år och yngre är gratis och i anmälan räknar du bort det barnet i val av boende och kostnad, men skriver in barnets uppgifter i uppgifter om familjen. De flesta vandrarhemsrummen har fyra bäddar där familjemedlem nummer fem bor gratis på golvet.
I lägeravgiften ingår boende, tre middagar (fre-sön), lokaler, samlingar och möjlighet till bad i Järpen. I år gör vi så att varje familj själva löser frukost och lunch i backen, och det finns självhushåll att tillgå i hallen och vandrarhemmet.
Anmälan räknas som bindande. Avbokning mot läkarintyg, annars tillkommer en avgift på 400 kronor/familj.
Transport: Hör av dig om du behöver hjälp med transport till och från tåg- eller busstation.
Anmälan: Anmälan öppnar den 15 januari kl 18.00.
Kontaktmattias.ottestig@krik.se, 070-2727449

*Kostnaden drar fort iväg för en stor familj, inte minst då liftkort också tillkommer. Vi försöker att hålla nere kostnaderna så mycket som möjligt och dessa är framtagna utifrån ett uppskattat antal deltagande familjer. Ju fler deltagare desto fler är vi som bär fasta kostnader för exempelvis lokaler. Röjsmon ska ha stort tack för generöst upplåtande av stora och bra lokaler till bra pris.

Program

Lägret inleds med drop in och inkvartering från klockan 17.00 på skärtorsdagen och avslutas på morgonen annandag påsk. Här är det preliminära dagsprogrammet.

Dagsprogram:
07.30 Frukost
08.30 Morgonandakt
09.00 och framåt Avfärd mot aktiviteter
16.30 Middag. Möjlighet till bad och olika barnaktiviteter i Röjsmohallen.
18.30 Öppen kvällssamling (ingen samling på påskafton) med separat barnmöte på fredagen. Gemensamma samlingar torsdag (kortare uppstartssamling) och söndag kväll.
19.30 Kvällsfika
21.00 After ski med olika samtalsteman och musikinslag. Ev eget program för äldre barn.

Aktiviteter

Skidor utför

I Åre finns gott om nedfarter som passar både barn och vuxna som är nybörjare på skidor, ex i området Rödkullen där vi i år planerar att ha ett sorts ”Basecamp”. Vi kommer i år även att erbjuda Trillevallen som ett ”mindre” och familjevänligt alternativ. Val och bokning av liftkort kommer i år inte att göras i samband med anmälan utan via ett senare utskick.

Längdskidor

Ta chansen att åka längdskidor med hela familjen! Åredalen bjuder på flera spårområden att välja bland, exempelvis Björnen och Ullådalen, där det senare ligger nära Rödkullen, samt Trillevallen.

Turskidor

Är du mer sugen på att gå på tur med ryggsäck eller pulka? Ta dig ut på fjället och njut av de vackra omgivningarna! Ullådalen är en bra utgångspunkt för detta.

Bad på Holiday Club

En riktig höjdare! Ett upplevelsebad med utomhuspool, vattenrutschbana och vattenfall. Det finns även en horisontpool med utsikt över renfjället.

Pulka och lek i snön

Åk pulka och lek roliga lekar tillsammans med andra barnfamiljer. Vi håller oss i områdena Rödkullen eller Ullådalen, som även bjuder på barnvänliga backar.

Frivillig aktivitet

Självklart kan ni bestämma själva vad ni vill göra. Vi kommer att kunna bistå med en del tips.

Anmälan

För att kunna anmäla dig behöver du genomföra följande steg:
1) Vara medlem i KRIK. Om du inte redan är medlem kan du enkelt bli det via länken.
Det är gratis för alla under 26 år, därefter kostar det 100 kronor/år. Observera att det räcker att en kontaktperson blir medlem.
2) Aktivera ditt KRIK-konto i vårt medlemssystem. Gör det här.
Klicka på skapa lösenord/glömt lösenord om det är första gången du loggar in. Användarnamnet är din mejladress som du registrerat i ditt medlemskap.
3) Anmäl dig här!

Har du frågor kring anmälan, tveka inte att höra av dig till info@krik.se.