Tid, plats och annat viktigt!

Kolla in!

KRIK-Kalaset 2018 – "Ge det vidare"

KRIK har alltid fokuserat på att utbilda och utmana unga ledare för att sprida visionen om idrottsglädje, trosglädje och livsglädje vidare till så många som möjligt. I höst vill vi ge ännu fler chansen att uppleva en heldag fullproppad av inspiration, ny kunskap och gemenskap i sann KRIK-anda.

Fyra olika platser
I höst arrangerar vi därför KRIK-Kalaset på fyra olika platser, men med lika hög kvalité överallt! Det blir KRIK-Kalaset Syd, Väst, Mitt och Norr. I tur och ordning kommer vi under november att besöka Malmö, Huskvarna, Uppsala och Skellefteå. Nytt för i år är också att varje event äger rum under en heldag från morgon till kväll istället för en helg. Du behöver alltså inte sova över utan kan enkelt och smidigt komma över dagen. Detta för att så många som möjligt ska få chansen att vara med!

KRIK-Kalaset 2018 handlar om att ge det bästa vi har vidare till andra, och det bästa vi har är Jesus. Han är kärnan i allt vi gör. “Det är i honom vi lever, rör oss och är till” (Apg 17:28). Därför innehåller Kalaset undervisning om hur vi kan växa i relationen med Jesus och hur vi sprider vidare den kärleken till andra och förklarar evangeliet. Vi brinner för att fler människor ska få ett möte med Jesus genom KRIK. Temat ”Ge det vidare” kommer genomsyra seminarier, aktiviteter och kvällsgudstjänsten. KRIK-Kalaset är precis som det låter: en fest! Det råder feststämning när vi KRIKar i idrottshallen och får idéer om hur vi ska utveckla vårt ledarskap och våra lokalavdelningar. Det är också stor fest på den middag som äger rum på lördagskvällen. Vi avslutar på bästa sätt med att fira gudstjänst till Guds ära och njuter av häng med nya och gamla vänner!

Vem kan åka?
Alla som är, har varit eller vill bli ledare i KRIK är välkomna! Även du som kanske är nyfiken på vad KRIK är för något ska självklart haka på. Det är en heldag för dig som vill fylla på dina batterier både personligen men också som grupp. Vårt mål är att du får nya idéer och motivation att ge KRIK och budskapet om Jesus vidare till andra. Vi är redan taggade på att möta dig på KRIK-Kalaset 2018. Behöver du sovplats? Hör av dig till KRIK-kontoret så försöker vi lösa det!

Program

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

10.00: Välkommen + inledning.
11.15: Seminarium: Pray-play-say.
12.30: Lunch.
14.00: KRIK-pass i idrottshall.
16.00: Valbara seminarier.
18.00: Middag.
19.30: Kvällsgudstjänst.
21.00: Mingel och avslutning.

Praktisk info

Vad? En heldag för dig som är, har varit eller kanske vill bli ledare i KRIK! Även du som kanske är nyfiken på vad KRIK är för något ska självklart haka på.
Tid
: 10 november (Syd), 17 november (Väst) och 24 november (Mitt, Norr).
Platser: Europaporten, Malmö. Kungsporten, Huskvarna. Livets Ord Arena, Uppsala. Solviks Folkhögskola, Skellefteå.
Målgrupp: Du som är, har varit eller vill bli KRIK-ledare. Även du som är nyfiken på och vill veta mer om KRIK är naturligtvis precis lika välkommen!
Program: Två timmars idrottspass i hall med alla möjliga olika aktiviteter, från lek till bollsporter. Dessutom undervisningspass, seminarier samt lunch och middag.
Kostnad: 250 kr.
KRIK-ambassadör: I höst har du också en spännande möjlighet att ansöka om att bli KRIK-ambassadör. Läs mer här.

Anmälan

Anmälan till KRIK-Kalaset 2018 är stängd. Vill du med till Uppsala eller Solvik, hör av dig till info@krik.se så ser vi om det går att lösa.