Tid, plats och annat viktigt!

KRIK familjevecka i Halmstad

KRIK familjevecka på Strandgården, Halmstad med härliga dagar och gemenskap för hela familjen! Utifrån de förutsättningar som varit och är så blir upplägget lite mer avskalat än den ursprungliga planen. Vi ser ändå fram emot fantastiska dagar med familjeaktiviteter, andakter, gemenskap, träningspass och givetvis en massa bad.

 Upplägget görs enligt de restriktioner från FHM som råder för tillfället.

Praktisk info

Datum: 6-10 juli 2021.
Boende: OBS! Du ansvarar själv för att boka ert boende hos Strandgården, vilket är bra att göra så snart som möjligt. Familjerum med 4-8 bäddar (en familj per rum). Gemensamt kök och toalett/badrum med andra familjer. Campingmöjlighet finns för stora tält och husvagnar med elplats alldeles nere vid stranden.
Aktiviteter: Vi vill ta vara på de aktivitetsmöjligheter som denna fantastiska sommarplats har att erbjuda. Området ligger precis vid en fantastisk havsvik, med en stor badvänlig strand, väldigt populär för våg och vindsurfing. Med en toppmodern padelanläggning alldeles intill, fina skogsstigar och idrottshall/fotbollsplaner i närheten + mycket mera så har vi stora möjligheter till aktiva dagar för hela familjen. Vi kommer att ha familjegemensamma aktiviteter och träningspass men också möjlighet att välja olika aktiviteter både för vuxna och barn i alla åldrar. Det är också fritt fram att bidra med tips och önskemål på aktiviteter. I anmälan finns det möjlighet att uppge om man kan tänka sig att ställa upp som ledare för någon aktivitet.
Kostnad: Det som kostar är mat och boende. Boende bokar ni själva och när det gäller maten väljer man mellan självhushåll och att köpa mat på gården. Om vi blir tillräckligt många anmälda så kan vi få möjlighet till förmånligare hel- och halvpensionspriser från gården. En del valbara aktiviteter kostar en summa, ex. padel eller om man behöver hyra viss utrustning.
Kontakt:
Peter Haaland Svensson, opa.svensson@gmail.com, 076-114 96 88
Malin Olsson, malinemelieolsson@outlook.com

Program

Preliminärt program:

08.00 Frukost

09.00 Morgonsamling

09.30-11.00 Gemensamt träningspass/aktivitet

12.00 Lunch

14.00-16.00 Aktiviteter, olika spår för barn och vuxna

17.30 Middag

19.00 Kvällssamling i kyrksalen

 * Utöver dessa programpunkter finns det utrymme för mycket spontana aktiviteter, små turneringar, lekar och happenings.

 

Anmälan

Anmäl dig här!

För att kunna anmäla dig behöver du vara medlem i KRIK och inloggad i vårt medlemssystem. Bli medlem här.

Du loggar in genom att ange den mejladress du registrerade när du blev medlem i KRIK. Har du ännu inte aktiverat ditt konto eller glömt lösenordet kan du klicka på skapa lösenord/glömt lösenord. Hör av dig till info@krik.se om du har några frågor kring anmälan.