Tid, plats och annat viktigt!

Praktisk info

Datum: 21-25 juli 2021. Lägret inleds med en familjegudstjänst kl 18.00 den 21/7, följt av grillning vid stranden. Lägret avslutas med en gudstjänst på söndag förmiddag).
Boende: Stuga, husvagn eller tält. OBS! Boende bokas enskilt via Storstrand, vilket är bra att göra så snart man kan.
Kostnad: 500 kr/vuxen och 250 kr/barn (3 år och uppåt). I avgiften ingår hela programmet, lunch torsdag, fredag och lördag samt lite enkelt kvällsfika för barnen. Övriga måltider löser man själv, antingen genom självhushåll eller genom att köpa på gården. Middagsmeny finns i ett spann mellan 59 kr (barn) och 139 kr (vuxen). Om lägret skulle bli inställt så gäller full återbetalning. Egen avanmälan kostar 400 kr.
Anmälan: Anmälan är öppen
Kontaktmattias.ottestig@krik.se, 070-272 74 49.

Program

Lägret inleds med familjegudstjänst onsdag kväll kl 18.00 följt av ett lägerbål nere vid stranden (korv serveras). Därefter ser dagarna ut enligt följande:

7.30 Frivillig morgonträning.

8.30 Morgonandakt i Strandkapellet.

10.00 Träning med familjen, Hemmasnack och danspass (torsdag). Barnmöte i Strandkapellet och bibelstudium i kapellet (fre-lör).

11.30 Lunch.

13.00 (14.00 torsdag): ”Bäst i test” på torsdagen, utflyktsdag med vandring på fredagen, aktiviteter för barn och mammasnack/pappasnack/seminarium på lördagen.

16.30 Middag.

19.00 Barnmöte i Strandkapellet. Gudstjänst i kapellet.

Här hittar du programmet för hela Storstrandkonferensen, som lägret är en del av.

Lägret avslutas med en gudstjänst för alla åldrar på söndag förmiddag kl 11.00.

Medverkande

Alexandra Hyllerud

I snart 15 år har Alexandra rest runt i vårt avlånga land och haft barnmöten. Under de senaste fem åren gör hon det tillsammans med sin man och familj samt dockorna Mats & Anita och busfarbrorn Ospon Sporre.

När Alexandra och hennes familj drar igång blir det ett hejdundrande barnmöte som tar med alla åldrar på en spännande och rolig resa.

Genom hela barnmötet går en röd tråd som har ett enda syfte: att ge barn och föräldrar en upplevelse som leder dem närmare Jesus och hjälper alla att lära känna Honom personligen.

 

Mattias Ottestig

Grundare till KRIK och generalsekreterare sedan 13 år tillbaka. Gift med Maria och tillsammans har de fyra barn mellan 5 och 12 år. Mattias är utbildad idrottslärare, fd fotbollsspelare och brinner för kombinationen Jesus och fysisk aktivitet. I upplägget som familjeKRIK innebär ser Mattias enormt goda möjligheter att skapa och bygga en härlig gemenskap, både inom den egna familjen men också mellan familjer.

 

Ledningsgruppen

Ledningsgruppen består av Lina Vikberg (föreståndare Storstrand), Mattias Ottestig (generalsekreterare KRIK), Anton Björkman och Elin Sharew.

Anmälan

Anmäl dig här!

För att kunna anmäla dig behöver du vara medlem i KRIK och inloggad i vårt medlemssystem. Bli medlem här.

Du loggar in genom att ange den mejladress du registrerade när du blev medlem i KRIK. Har du ännu inte aktiverat ditt konto eller glömt lösenordet kan du klicka på skapa lösenord/glömt lösenord. Hör av dig till info@krik.se om du har några frågor kring anmälan.