Ledigt vikariat som informationsansvarig


Brinner du för idrott, tro och ungdomar och vill vara en viktig pusselbit i en växande kristen ungdomsorganisation? Ta chansen och sök tjänst på KRIK-kontoret!


KRIK utvecklas ständigt vidare mot nya mål och nu söker vi dig som motiveras av en dynamisk och idrottspräglad arbetsmiljö, flexibla arbetstider, stor variation i arbetsuppgifter, personlig utveckling och att tänka kreativt och prova nya idéer. Du kommer att ingå i ett team på ett tiotal personer där vi värdesätter att dela idéer och inspireras av varandra. Det råder en mycket familjär stämning på kontoret och inte sällan idrottar vi tillsammans.

Vi söker dig som brinner för KRIK och vill sprida idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare ledaruppdrag, en god samarbetsförmåga och är duktig kommunikativt. Du drivs av utmaningar och arbetar efter uppsatta mål.

För detta vikariat är det meriterande med eftergymnasial utbildning inom media/kommunikation/marknadsföring. Erfarenhet av att driva projekt är också ett plus.

ARBETSUPPGIFTER

Som informationsansvarig ansvarar du för KRIKs nationella och lokala marknadsföring, den interna och externa kommunikationen, medlemstidningen KRIK-nytt samt hemsidan och sociala medier. Vi söker därför dig som har erfarenheter/kunskaper inom grafisk design (Adobe Creative Suite/Creative Cloud), digital marknadsföring samt gärna foto och rörlig bild.

  • Placeringsort: Uppsala.
  • Omfattning: Heltid men där deltid också kan vara av intresse.
  • Tillträde: Januari. Både tidigare och senare tillträde är möjligt enligt överenskommelse. Anställningen är ett års vikariat.
  • Ansökan: Du ansöker genom att skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till mattias.ottestig@krik.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.
  • Mer info: Mattias Ottestig, generalsekreterare, mattias.ottestig@krik.se, 070-272 74 49.

Välkommen med din ansökan!