KRIK utvecklas ständigt vidare mot nya mål och nu söker vi dig som motiveras av en idrottspräglad arbetsmiljö, flexibla arbetstider, stor variation i arbetsuppgifter, personlig utveckling och att tänka kreativt och prova nya idéer. Du kommer att ingå i ett team på ett tiotal personer som har en mycket familjär stämning och ofta idrottar vi tillsammans.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som brinner för idrottsmission och vill sprida idrottsglädje, trosglädje och livsglädje genom KRIK. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare ledaruppdrag, en god samarbetsförmåga och är duktig kommunikativt. Du drivs av utmaningar och arbetar efter uppsatta mål. Erfarenhet av att driva projekt är också ett plus.

ARBETSUPPGIFTER
Som regionsansvarig är du en del av teamet som ansvarar för KRIKs arbete med de lokala grupperna, med särskilt ansvar för Region Jönköping. Du supportar, inspirerar och coachar ledare och är med och tänker kring gruppernas och regionens utveckling och tillväxt. Regelbundna resor till huvudkontoret i Uppsala ingår i rollen.

Placeringsort: I första hand inom Jönköpings län. Vi kan även tänka oss annan närliggande utgångspunkt eller huvudkontoret i Uppsala.
Omfattning: I utgångspunkten halvtid men tiden kan diskuteras.
Tillträde: Augusti. Både tidigare och senare tillträde är möjligt enligt överenskommelse. Anställningen är en visstidsanställning.
Ansökan: Du ansöker genom att skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till mattias.ottestig@krik.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.
Mer info: Mattias Ottestig, generalsekreterare, mattias.ottestig@krik.se, 070-2727449

Välkommen med din ansökan!