Sök #världensbästajobb!


Brinner du för idrott, tro och ungdomar och vill vara en viktig pusselbit i en växande kristen ungdomsorganisation? Ta chansen och sök tjänst på KRIK-kontoret!


KRIK utvecklas ständigt vidare mot nya mål och nu söker vi dig som motiveras av en dynamisk och idrottspräglad arbetsmiljö, flexibla arbetstider, en hel del resande, stor variation i arbetsuppgifter, personlig utveckling, att vara på läger och att tänka kreativt och prova nya idéer. Du kommer att ingå i ett team på ett tiotal personer där vi värdesätter att dela idéer och inspireras av varandra. Det råder en mycket familjär stämning på kontoret och inte sällan idrottar vi tillsammans.

Vi söker dig som brinner för KRIK och vill sprida idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare ledaruppdrag, en god samarbetsförmåga och är duktig kommunikativt. Du drivs av utmaningar och arbetar efter uppsatta mål.

Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ledarskap, idrott och/eller kristen tro och tidigare erfarenhet från KRIKs läger och lokala grupper. Vana att undervisa och att tala inför grupp samt erfarenhet av att driva projekt är också ett plus.

ARBETSUPPGIFTER

Just nu söker vi en lokalavdelningsansvarig på heltid. I rollen ingår du i det team på kontoret som står närmast i kontakt med våra lokala grupper. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess och tjänsten kommer att anpassas efter personlig lämplighet, kompetens och intressen. Dina främsta uppgifter kommer att vara:

  • Handledning och uppstart av lokalavdelningar och det kreativa och breda arbetet runt dessa. Du är kommunikativt duktig och bra på att både ta och etablera nya kontakter.
  • Montring och ansvar för KRIKs medverkan på externa events.
  • Undervisning och handledning. Du är duktig på att lära ut nya saker och tycker om att stå inför människor och undervisa samt att handleda andra, exempelvis våra teamare. Möjlighet finns även att få ta hand om en hel del undervisningstid vid KRIK-spåret.

Placeringsort: Uppsala.
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Augusti eller enligt överenskommelse. Heltidstjänsten är till hälften tillsvidare och till hälften långtidsvikariat. 
Ansökan: Du ansöker genom att skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till mattias.ottestig@krik.se senast den 14 juni. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Mer info: Mattias Ottestig, generalsekreterare, mattias.ottestig@krik.se, 070-2727449

Välkommen med din ansökan!