Bli medlem!

Medlemskapet i KRIK är helt gratis men behöver förnyas varje år. Som medlem är du en del av en stor kristen idrottsorganisation, du får KRIK-nytt varje år och rabatt på KRIK-läger. Och viktigast av allt – du som medlem är med och skapar möjligheter för KRIKs arbete med KRIK-grupper och läger.

Medlemskapet kostar 100 kr/år för dig som är 26 år eller äldre (räknas från året du fyller) och betalas in genom en faktura som mejlas till dig i samband med att du blir medlem. Du kan betala avgiften via swish eller kort. Om du inte har fått någon faktura kan du höra av dig till info@krik.se.

Bli medlem i formuläret nedan.

 

Kontrollera om du betalat årets medlemsavgift för dig över 26

Du som är över 26 kan kolla om du betalat årets medlemsavgift genom att logga in på arcMember. Om det är första gången du loggar in så använder du den e-postadress som du skrev in när du blev medlem och sen klickar du på ”Skapa lösenord/glömt lösenord”. Där får du skapa ett lösenord som du sen kan använda för att logga in.

Har du inte fått någon faktura via mejl, hör av dig till info@krik.se

Förnya ditt medlemskap för dig under 26

Är du redan KRIK-medlem och vill förnya ditt medlemskap? Fyll i ditt mobilnummer eller mejladress så får du en aktiveringslänk skickad till dig! (Bara för dig under 26 år).