Tid, plats och annat viktigt!

KRIK Familjepåsk i Åre

Varmt välkommen till KRIK familjepåsk i Åre! Parallellt med KRIKs ungdomsläger SNOW CAMP i Järpen har du nu chansen att fira påsken i fjällen tillsammans med andra familjer med mycket skidåkning, gemenskap och kvällssamlingar för barn och vuxna på schemat.

Vill du veta mer om vad som händer inom familjeKRIK kan du läsa här.

Praktisk info

Datum: Lägret inleds torsdag kväll den 29 mars och avslutas måndag den 2 april.
Boende: Pga ombyggnation på Åredalens folkhögskola så kan vi i år endast erbjuda sängar i två lägenheter i EFS Nyland (500 m avstånd). I övrigt är det boende på klassrumsgolv i skolan, en familj per rum, som gäller. Vi erbjuder möjlighet att låna madrasser på plats. Några större klassrum kommer att avdelas på mitten för att skapa rum för två familjer, men då endast i överenskommelse med berörda familjer.
Aktiviteter: Dagarna lämnas öppna till att göra det ni önskar göra. Vi kan erbjuda rabatt på liftkort och transport till och från Åre om det önskas. Förutom backarna så erbjuder Åre fantastiska längdskidspår, turskidåkning, bad och mycket mer. Se aktiviteter för mer info.
Program: Se programmet här.
Kostnad: Golvlogi – 950/350 kr för vuxna/barn under 13 år. Vandrarhem (i år endast två lägenheter på EFS Nyland) – 1200/700 kr för vuxna/barn under 15 år. I priset ingår all mat och boende. Lunchen packas i samband med frukost och består av varm dryck (ta med termosar), frukt och mackor samt att vi har med korv som grillas ute i backen.
Anmälan är bindande och en avanmälan kostar 500 kr/familj. Om du inte är KRIK-medlem tillkommer 200 kr/pers. Medlemskap tecknas enkelt här eller i samband med anmälan och är gratis upp till 26 år, därefter 100 kr/år. Som deltagare förväntas du bidra med viss praktisk köks- och städhjälp under lägret.
Transport: Det erbjuds möjlighet att åka med SNOW CAMP-bussarna till lägret.
Anmälan: Anmälan öppnar den 8 januari kl 18.00.
Kontaktmattias.ottestig@krik.se, 070-2727449

Program

Lägret inleds med middag och inkvartering från klockan 17.00 på torsdagen den 29 mars. Här är det planerade dagsprogrammet.

Dagsprogram:
07.30 Frukost
08.30 Morgonandakt i matsalen
09.00 och framåt Avfärd mot aktiviteter
16.30 Middag på skolan
18.30 Öppen kvällssamling och barnmöte (ingen samling på påskafton)
19.30 Kvällsfika
21.00 After ski med olika samtalsteman och musikinslag

Aktiviteter

Skidor utför

I Åre finns gott om nerfarter som passar både barn och vuxna som är nybörjare på skidor, ex i området Rödkullen där vi i år planerar att ha vårt ”Basecamp”. Självklart finns också många utmanande backar för er med större skidvana.

Längdskidor

Ta chansen att åka längdskidor med hela familjen! Åredalen bjuder på flera spårområden att välja bland, exempelvis Björnen och Ullådalen, där det senare ligger nära Rödkullen.

Turskidor

Är du mer sugen på att gå på tur med ryggsäck eller pulka? Ta dig ut på fjället och njut av de vackra omgivningarna! Ullådalen är en bra utgångspunkt för detta.

Bad på Holiday Club

En riktig höjdare! Ett upplevelsebad med utomhuspool, vattenrutschbana och vattenfall. Det finns även en horisontpool med utsikt över renfjället.

Pulka och lek i snön

Åk pulka och lek roliga lekar tillsammans med andra barnfamiljer. Vi håller oss i områdena Rödkullen eller Ullådalen, som även bjuder på barnvänliga backar.

Frivillig aktivitet

Självklart kan ni bestämma själva vad ni vill göra. Vi kommer att kunna bistå med en del tips.

Anmälan

Anmäl dig i formuläret nedan. Läs gärna igenom vår personuppgiftspolicy som ger svar på hur KRIK hanterar dina uppgifter.

Fält markerade med * måste vara ifyllda

Se priser för liftkort här. Barn 0-6 år med hjälm åker gratis. Det finns även ett föräldrapass att lösa för 3 eller 4 dagar.
Liftkortsdagarna räknas från och med fredag 30 mars och bokas i rad. Dvs 2 dagar liftkort innebär fredag och lördag, 3 dagar fre-sön osv. Önskar ni göra på annat sätt så går det bra men ni får då lösa liftkort själva, utan KRIK-rabatten. Har ni fler barn än fyra, notera detta under övrigt. Uppgift om antal liftkort går att justera senare.

Här har du möjlighet att kryssa i intresse för olika aktiviteter under de dagar då ni inte köper liftkort. Ej bindande på något sätt. Se även möjlighet att skriva in egna aktiviteter i nästa fält.

Lämna tomt om du bor hemma.