Vilka kan vara med och KRIK:a?

Här nedan är några olika former av grupper. Kanske har ni egna idéer? Tveka inte att höra av er till KRIK-kontoret.

UNGDOM
Våra ungdomsgrupper riktar sig till ungdomar mellan 13-20 år och har ofta regelbundna samlingar varje vecka. Aktiviteterna varierar mellan vanliga bollsporter som fotboll och innebandy till dansgrupper och ultimate frisbee.

Låter det spännande? Kolla in KRIK-kartan för att hitta din närmaste grupp att hänga på! Finns det ingen där du bor? Då är du varmt välkommen att höra av dig till KRIK-kontoret så hjälper vi dig att dra igång!

20+
Behöver du en paus i tentapluggandet, eller kanske från ditt jobb? KRIK 20+ ger dig välbehövlig energi vidare för veckan. Samlingarna är öppen för alla som är över 20 år och bredden på aktiviteter är stor. Alltifrån att spela volleyboll, fotboll, innebandy, basket, löpning och vandring till olika evenemang. Grupper finns utspridda över hela landet, från Lund i söder till Luleå i norr.

KRIK KIDS och familjeKRIK
I dessa typer av grupper får också de yngre barnen leka och ha skoj och uppleva all den idrottsglädje, trosglädje och livsglädje som KRIK vill förmedla.

I en kidsgrupp är det någon eller några ledare som håller i KRIK-aktiviteter för barnen. I familjeKRIK skapar man aktiviteter som passar hela familjen. Lekhumöret är på topp och intensiteten bryts av i mitten för en kortare och familje-anpassad andakt. Se gärna de resurser i vår resursbank som särskilt riktar sig mot barn och familj.

FOLKHÖGSKOLOR
I dag finns KRIK-verksamhet i anslutning till flera olika folkhögskolor i landet med samlingar varje vecka. Götabro, Hjälmared, Strandhem och Åredalen är några exempel på bibelskolor med KRIK-grupper dit både elever och folk utifrån är välkomna att delta. Dessutom finns KRIK-linjer i Åre och Mullsjö, bibelskolor med KRIK-inriktning. Läs mer om utbildningarna här.