KRIK-linjen i Mullsjö


Vi lever i en tid där människor jagar lycka och hälsa. Många går på gym eller springer i naturen, följer dieter och gör allt de kan för att få livet att gå ihop. Allt det där är bra och viktigt men vi tror att verklig lycka och hälsa är mer än så. Därför erbjuder vi KRIK-linjen på Mullsjö folkhögskola och Kungsportskyrkans friskvårdscenter Simson i Huskvarna/Jönköping.

Utbildningen är helt unik i sitt slag med fokus på bibel, träning och hälsa. Det blir landets tredje bibelskola med KRIK-inriktning efter KRIK-spåret i Uppsala och KRIK-linjen i Åre.

Utbildningen drivs i samarbete mellan fyra aktörer. Dessa är KRIK, Mullsjö folkhögskola, Kungsportskyrkan med dess friskvårdscenter Simson samt Svenska Alliansmissionen Ungdom (SAU).

Läs mycket mer om datum, innehåll och kostnader på Mullsjö Folkhögskolas hemsida. Ansökan är öppen och sker via skolans anmälningsformulär. För mer information, ta kontakt med Olle Härdne på KRIK-kontoret. I samband med anmälan önskar vi också att du skriver ett brev med vem du är, vad du gjort tidigare och vad du har för förväntningar på dina studier.