FamiljeKRIK Piteå

FamiljeKRIK i Piteå är ett läger för hela familjen med sol, bad, aktiviteter och härlig gemenskap.


FamiljeKRIK Piteå

FamiljeKRIK Piteå arrangeras i sommar för fjärde året i rad och har för varje år växt i storlek! Lägret hålls som vanligt på Storstrand, i anslutning till Storstrandkonferensen. Till lägret välkomnar vi familjer med både små och stora barn och helt oberoende av tidigare erfarenheter från KRIK, kyrkliga sammanhang eller idrott.

Välkommen till härliga sommardagar på Storstrand i gemenskap med andra familjer!

Det viktigaste!

  • Datum: 17-21 juli 2024.
  • Plats: Storstrand.
  • Kostnad: 600 kr/vuxen och 250 kr/barn (3 år och uppåt).
  • Kontakt: mattias.ottestig@krik.se, 070-272 74 49.
  • Medarrangör: Lägret arrangeras i samverkan med Solviks folkhögskola.

Praktisk information

Datum: 17-21 juli 2024. Lägret inleds med en familjegudstjänst kl 18.00 den 17/7, följt av grillning vid stranden. Lägret avslutas med en gudstjänst på söndag förmiddag.

Boende: Stuga, husvagn eller tält. OBS! Boende bokas enskilt via Storstrand, vilket är bra att göra så snart man kan.

Mat: Tre luncher (tors-lör) ingår i lägeravgiften. Övriga måltider löser man själv där det finns stort kök i källarvåningen samt att det går att köpa på gården. Inte sällan går familjer ihop och lagar tillsammans. En av middagarna utser vi till ”grillkväll”, då alla som vill grillar tillsammans nere vid stranden. Middagsmeny på gården finns i ett spann mellan 59 kr (barn) och 139 kr (vuxen).

Kostnad: 600 kr/vuxen och 250 kr/barn (3 år och uppåt). I avgiften ingår alla aktiviteter, lunch torsdag, fredag och lördag samt kvälls- och utflyktsfika. Om lägret skulle bli inställt gäller full återbetalning. Vid ev avanmälan så behåller vi en administrativ avgift på 400 kr.

Aktiviteter: Storstrand bjuder på goda badmöjligheter och generösa ytor för aktiviteter där vi bland annat har en uppblåsbar fotbollsplan som används flitigt under lägret, inte bara för fotboll utan också för dans och lekar. Strandpromenad finns för den som vill, likaså minigolf. Se en utförligare sammanställning över alla möjligheter här.

Vi vill betona att detta läger är något som vi alla gör tillsammans, så har du idéer/kompetenser kring olika aktivitetsmöjligheter är du mycket välkommen att bidra med det! Det finns ett fält i anmälningsformuläret där man har möjlighet att skicka med tankar kring detta.

Kontakt: Tveka inte att höra av er med funderingar! Mattias Ottestig, KRIK-kontoret, 070-2727449, Lina Vikberg, Storstrand.

Program

Lägret inleds med familjegudstjänst onsdag kväll kl 18.00 följt av ett lägerbål nere vid stranden (korv serveras).

Preliminärt dagsprogram:

7.30 Frivillig morgonträning.
8.30 Morgonandakt i Strandkapellet.
10.00 Lekar och tävlingar (torsdag). Fredag och lördag är det barnmöte i Strandkapellet, egen tweens-grupp (födda 2012 och äldre) samt bibelstudium i kapellet.
11.30 Lunch.
13.00 (14.00 torsdag): ”Bäst i test” på torsdagen, utflyktsdag på fredagen (egen utflykt för tweens), bad och aktiviteter för barn och mammasnack/pappasnack/seminarium på lördagen.
16.30 Middag.
19.00 Barnmöte i Strandkapellet. Gudstjänst i kapellet.

Lägret avslutas med en gudstjänst för alla åldrar på söndag förmiddag kl 11.00.

Medverkande

Mattias Ottestig

Grundare till KRIK (2005) och generalsekreterare sedan 16 år tillbaka. Gift med Maria och tillsammans har de fyra barn mellan 8 och 15 år. Mattias är fd fotbollsspelare och idrottslärare som brinner för kombinationen kristen tro och fysisk aktivitet. I upplägget som familjeKRIK innebär ser Mattias enormt goda möjligheter att skapa och bygga en härlig gemenskap, både inom den egna familjen men också mellan familjer.

Familjen Petersson

Efter flera år med familjen Hyllerud så kommer i år denna härliga familj att leda lägrets och konferensens barnmöten! Klicka på bilden för mer info.

Storstrandkonferensen

Se program och medverkande här.

Ledningsgruppen

Ledningsgruppen består av Lina Vikberg (föreståndare Storstrand), Mattias Ottestig (generalsekreterare KRIK) Fredrik Berggren, Piteå och Mariell Christensson, Ö-vik.

Anmälan

Anmälan är öppen!

Anmäl dig här!

Bilder