Drömmer du om att uppleva de svenska fjällen, njuta av fantastisk natur och få några mil i benen på köpet? Häng med på en fjällvandring med KRIK och få gemenskap, bibelundervisning och frisk luft! Datum för 2024 års vandring är den 30 juli-4 augusti.


Vem kan åka? Vandringen är för dig som är 20+ och som vill uppleva allt härligt fjällen har att erbjuda. Utmana dig själv och få tid att reflektera över livet och tron tillsammans med goa människor! Tidigare erfarenhet spelar ingen roll, nybörjare som rutinerad, alla är varmt välkomna!

Utrustning: Alla använder egen vandringsutrustning. Saknar man utrustning rekommenderar vi att man lånar av någon bekant. Skulle det vara svårt att få tag går utrustning som ryggsäck och vandringskängor att hyra i vissa vildmarksbutiker. Ledarna ger tips för packning och allmänna råd både inför vandringen och på plats.

Transport: Det sker ingen gemensam resa till eller från vandringen, men vi rekommenderar alla att samköra med bilar eller att åka tåg. Ledningsgruppen hjälper till att koordinera samåkning från olika platser.

Boende och mat: Vi bor i tält under hela turen. Eget tält är inget krav att ha med, utan det löser vi i gruppen. Matlagning sker i matlag som vi knåpar ihop en tid innan vandringen. Du får mer information och kontakt med dina medresenärer efter att du anmält dig.

Kostnad: Prel. 400 kr. Egna kostnader för transport till och från vandringen samt mat tillkommer.

Översikt dagsprogram (från 2023):

Tisdag 8 augusti
Resdag
Var på plats senast kl.20.00

Onsdag 9 augusti – lördag 12 augusti
Morgonbön och frukost
Packa ihop och börja dagens vandring
Lunch
Fortsatt vandring
Anlända till övernattningsplats, middag
Kvällsandakt

Söndag 13 augusti
Morgonandakt
Vandring
Lunch och hemfärd kl.13.00

Frågor? Mejla info@krik.se så hjälper vi dig!

Det viktigaste!

  • Datum: 30 juli-4 augusti.
  • Plats: Helagsfjället.
  • Kostnad: Preliminärt 400 kr.
  • Kontakt: info@krik.se
  • Medarrangör: Fjällvandringen arrangeras i samarbete med Solviks folkhögskola.

Anmälan

Anmälan till fjällvandringen öppnar den 24 mars.