Drömmer du om att uppleva de svenska fjällen, njuta av fantastisk natur och få några mil i benen på köpet? Häng med på en fjällvandring med KRIK och få gemenskap, bibelundervisning och frisk luft!


Datum och plats för 2023 års vandring kommer.

Vem kan åka? Vandringen är för dig som är 20+ och som vill uppleva allt härligt fjällen har att erbjuda. Utmana dig själv och få tid att reflektera över livet och tron tillsammans med goa människor! Tidigare erfarenhet spelar ingen roll, nybörjare som rutinerad, alla är varmt välkomna!

Utrustning: Alla använder egen vandringsutrustning. Saknar man utrustning rekommenderar vi att man lånar av någon bekant, men skulle det vara svårt att få tag går utrustning som ryggsäck och vandringskängor att hyra i vissa vildmarksbutiker. Ledarna ger tips för packning och allmänna råd både inför vandringen och på plats.

Transport: Det sker ingen gemensam resa till eller från vandringen, men vi rekommenderar alla att samköra med bilar eller att åka tåg. Ledningsgruppen hjälper till att koordinera samåkning från olika platser.

Boende och mat: Vi bor i tält under hela turen. Tält är inget krav att ha med, utan det löser vi i gruppen. Matlagning sker i matlag som vi knåpar ihop en tid innan vandringen. Du får mer information och kontakt med dina medresenärer efter att du anmält dig.

Kostnad: Pris kommer. Egna kostnader för transport till och från vandringen och mat tillkommer.

Frågor? Mejla info@krik.se så hjälper vi dig!

Det viktigaste!

  • Datum: Kommer inom kort.
  • Plats: Kommer inom kort.
  • Kostnad: Kommer inom kort.
  • Kontakt: info@krik.se.
  • Medarrangör: Fjällvandringen arrangeras i samarbete med Solviks folkhögskola.

Anmälan

Anmälan för 2023 års vandring är ännu inte öppen.