Kondis Camp

Kondis Camp

Den 6-8 september gör Kondis Camp premiär! En träningshelg i Gnosjö för dig som gillar uthållighetsidrotter med löpning, cykling och rullskidor på programmet. Löparprofiler som Oscar Claesson (årets manliga traillöpare 2023) kommer att vara på plats tillsammans med skidåkare från Ski Team Göhlins för att leda träningspass och bjuda på härlig träningsglädje och tekniktips. Vi kommer under lördagseftermiddagen att ha tillgång till de fantastiska lokalerna Klubben by Göhlins!

Vår förhoppning är att nå både elitidrottare och motionärer där lägret är lika mycket för dig som satsar hårt som för dig som är nybörjare. Det blir gott om tid för både träning, tekniktips men också undervisning, andakter, återhämtning och god gemenskap.

Det viktigaste

  • Datum: 6-8 september.
  • Plats: Gnosjö.
  • Kostnad: 995 kr.
  • Medarrangörer: Kondis Camp arrangeras i samverkan med Solviks folkhögskola.
  • Frågor: info@krik.se

Anmäl dig här!

Aktiviteter

Löpning

Spring tillsammans med elitlöpare som Oscar Claesson där lördagen kommer att innehålla ett längre distanspass anpassat till olika nivåer. Det finns också goda möjligheter att välja till fler pass under övriga programmet.

Landsvägscykling

Perfekt träning inför Vätternrundan 2025 – eller bara ett sätt att testa och se om landsvägscykling är något för dig. Fina rundor utlovas!
Obs! Egen cykel behövs.

Rullskidor

Slipa tekniken och ladda upp för skidsäsongen tillsammans med elitåkare från Ski Team Göhlins. Eller testa på rullskidor för allra första gången!

Program

Preliminärt program
Fredag
16.00: Drop in med långt eller kort träningspass.
18.00: Middag
19.30: Kvällsandakt
21.00 Kvällsfika

Lördag
08.00: Frukost
09.00: Morgonandakt
10.00-14.00: Träning inklusive lunch som äts utomhus i samband med träningspassen.
15.00: Gemenskap och aktiviteter på Klubben by Göhlins. Möjlighet till vila, padel, gym eller mer löpning/cykel/rullskidor.
17.30: Middag
19.00: Kvällsandakt
20.30 Kvällsfika

Söndag
07.45: Frukost
08.30: Träning
10.00: Gudstjänst tillsammans med den lokala församlingen i Gnosjö Missionskyrka

Praktisk information

Datum: 6-8 september 2024.
Plats: Gnosjö.
För vem: KRIKs 20+ läger riktar sig dig mellan 20-39 år. Till detta läger välkomnar vi även dig som är 40+ med stort kondis-intresse.
Kostnad: Medlemspris 995 kronor. Ej medlem 1295 kr. Bli medlem här.
Anmälan: Ses som bindande. Om du behöver avanmäla dig tar vi ut en administrativ kostnad på 400 kronor, övrigt belopp återbetalas. Vid sen avanmälan efter 20 augusti sker återbetalning exklusive administrationsavgift endast mot uppvisande av läkarintyg. Eventuella utlägg vi redan har gjort återbetalas inte.
Boende: Gemensamt golvboende i Gnosjö Missionskyrka där madrass ordnas. Ta med lakan och sovsäck.
Transport: Resan ordnas på egen hand men vi uppmuntrar till samåkning. I anmälan kan du notera om du har platser i bil och du kan också höra av dig för önskemål om samåkning.
Kontakt: info@krik.se

Anmälan

Anmälan är öppen.

Anmäl dig här!