Bli KRIK-teamare!

Vill du utveckla ditt ledarskap och dela med dig av din kristna tro genom idrotten? Vill du dessutom få chansen att möta många nya människor? Då kanske du är en av KRIKs nya teamare!

Teamlinjen är en teamträningsskola som arrangeras av Åredalens Folkhögskola i samarbete med Salt – barn och unga i EFS. Utbildningen inleds och avslutas med fördjupningsveckor i Åre, och däremellan har du praktik på KRIK-kontoret i Uppsala eller i olika församlingar kombinerat med skoluppgifter. Utbildningen är CSN-berättigad och du kan läsa mer detaljerade uppgifter och praktisk information om året här.

Utveckla dina ledaregenskaper
Som teamare i KRIK får du utveckla dina ledaregenskaper, vara med och arrangera läger och event och hålla i KRIK-samlingar. Det finns stora möjligheter att forma och hitta en roll som passar just dig och dina egenskaper. Om du gått bibelskola tidigare är det ett plus, men det viktigaste är att du har ett hjärta för KRIK och brinner för att sprida vidare evangeliet om Jesus till ungdomar.

Som teamare i KRIK får du varje vecka handledning och har teamsamtal med de ansvariga på KRIK-kontoret för att följa upp arbetet. Uppgifterna i veckorna är alltifrån mer administrativt jobb på kontoret till att åka ut och inspirera lokalavdelningar på plats. Du bor tillsammans med övriga teamare i en lägenhet i närheten av KRIK-kontoret.

Så gör du för att ansöka!
Låter det intressant? Då ser vi gärna att du skickar in en ansökan till Åredalens Folkhögskola där du berättar lite om dig själv, dina intressen och tidigare erfarenheter. Specifika frågor som du kan fundera på och försöka besvara i ansökan är:
– Varför vill jag vara teamare i KRIK?
– Vad är mitt mål och mina förväntningar på året?

– Vilka är mina styrkor som skulle kunna hjälpa KRIK?
– Det här skulle jag helst vilja göra i KRIK!

Mer info hittar du på Åredalens Folkhögskolas hemsida. Ansökningsblanketter hittar du här.