Vill du utveckla ditt ledarskap och dela med dig av din kristna tro genom idrotten? Då är du kanske en av KRIKs nya teamare!

Teamlinjen är en teamträningsskola som arrangeras av Åredalens Folkhögskola i samarbete med Salt – barn och unga i EFS. Utbildningen inleds och avslutas med fördjupningsveckor i Åre, och däremellan har du praktik på KRIK-kontoret i Uppsala eller i olika församlingar kombinerat med skoluppgifter. Utbildningen är CSN-berättigad och du kan läsa mer detaljerade uppgifter och praktisk information om året här.

Utveckla dina ledaregenskaper
Som teamare i KRIK får du utveckla dina ledaregenskaper, vara med och arrangera läger och event och hålla i KRIK-samlingar. Det finns stora möjligheter att forma och hitta en roll som passar just dig och dina egenskaper. Om du gått bibelskola tidigare är det ett plus, men det viktigaste är att du har ett hjärta för KRIK och brinner för att sprida vidare evangeliet om Jesus till ungdomar.

Som teamare i KRIK får du varje vecka handledning och har teamsamtal med de ansvariga på KRIK-kontoret för att följa upp arbetet. Uppgifterna i veckorna är alltifrån mer administrativt jobb på kontoret till att åka ut och inspirera lokalavdelningar på plats. Du bor tillsammans med övriga teamare i en lägenhet i närheten av KRIK-kontoret.

Mer info hittar du på Åredalens Folkhögskolas hemsida.

Som teamare i KRIK får du utveckla dina ledaregenskaper, möta nya människor, vara med och arrangera läger och event och hålla i KRIK-samlingar.