Bli KRIK-givare

Som KRIK-givare är du med och bidrar till att fler personer i idrottsvärlden får möjligheten att höra om Jesus. Tack vare ditt stöd hjälper du KRIK att växa både i Sverige och internationellt. Ditt givande gör skillnad!

Att vara KRIK-givare

Att vara med och göra en positiv skillnad i en annan människas liv är en fantastisk känsla! Genom att bli KRIK-givare bidrar du till att KRIK får en stabil grund för att kunna göra skillnad, och du är med och hjälper oss att nå ännu fler barn, ungdomar och vuxna med budskapet om Jesus. Insamlade medel går till KRIKs fortsatta utveckling med att skapa idrottsglädje, trosglädje och livsglädje och varje KRIK-givare bidrar på ett viktigt och konkret sätt i det arbetet.

Som KRIK-givare bidrar du med en liten eller stor summa via autogiro varje månad. Var med och bidra till idrottsmission och arbetet med att sprida Jesus till idrottsvärlden.

Bli givare genom att fylla i belopp, klicka på ”nästa” och följa stegen.

Höj ditt givande
Är du redan KRIK-givare och vill höja ditt månadsbelopp? Hör av dig till info@krik.se.

Ge en gåva
Din gåva bidrar till att barn och unga i Sverige får uppleva idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. De får höra om Jesus och växa i tron på honom samtidigt som de får delta i aktiviteter utan prestationskrav. Din gåva, stor som liten, är enormt värdefull för KRIKs arbete. Du kan swisha valfri summa till nr 123-170 78 76 eller sätt in pengar på 5750-4367 (bankgiro). Märk med ”gåva”. Stort tack för ditt stöd!

Din gåva, stor som liten, är enormt värdefull för KRIKs arbete. Swisha valfri summa till nr 123-170 78 76 eller sätta in pengar på 5750-4367 (bankgiro). Märk med ”gåva”. Stort tack för ditt stöd!