Bli KRIK-givare eller ge en gåva

Att vara KRIK-givare
Att vara med och göra en positiv skillnad i en annan människas liv är en fantastisk känsla! Genom att bli KRIK-givare bidrar du till att KRIK får en stabil grund för att verkligen kunna göra skillnad, och du är med och hjälper oss att nå ännu fler barn, ungdomar och vuxna med budskapet om Jesus. Insamlade medel går till KRIKs fortsatta utveckling och arbete med att skapa öppna, trygga och inbjudande miljöer dit alla är välkomna. Visionen är att skapa idrottsglädje, trosglädje och livsglädje och varje KRIK-givare bidrar på ett viktigt sätt i det arbetet.

Som KRIK-givare bidrar du med en liten eller stor summa via autogiro varje månad. Ditt bidrag fördelas antingen 50/50 mellan det internationella och det nationella arbetet i KRIK eller så kan du välja att ge hela ditt bidrag till KRIKs arbete i Sverige. Just nu riktas det internationella stödet till ett ungdomsarbete i Kambodja med idrottsinriktning. Här kan du läsa mer om vårt internationella arbete.

Varje vecka möter vi unga människor som brinner för att kombinera idrott med sin kristna tro, och tack vare stöd från KRIK-givare kan vi skapa mötesplatser för dem där Jesus är i centrum.

Ge en gåva
Din gåva bidrar till att barn och unga i Sverige får en trygg gemenskap som är präglad av idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. De får höra om Jesus och växa i tron på honom samtidigt som de får delta i aktiviteter utan prestationskrav. Din gåva, stor som liten, är enormt värdefull för KRIKs arbete! Du kan swisha valfri summa till nr 123-170 78 76 eller sätta in pengar på 5750-4367 (bankgiro). Märk med ”gåva”. Stort tack för ditt stöd!

Bli givare här!
Att bli KRIK-givare är väldigt enkelt! Lämna dina kontaktuppgifter här nedan så blir du kontaktad av KRIK-kontoret.

Fält markerade med * måste vara ifyllda