Bli KRIK-supporter eller ge en gåva

Ditt givande gör skillnad! Tack vare ditt stöd hjälper du KRIK att växa och bidrar därmed till att nå ut med evangeliet om Jesus genom idrott.

Att vara KRIK-supporter

BLI KRIK-SUPPORTER HÄR

Att vara med och göra en positiv skillnad i en annan människas liv är en fantastisk känsla! Genom att bli KRIK-supporter bidrar du till att KRIK får en stabil grund för att kunna göra skillnad. Du är med och hjälper oss att nå ännu fler barn, ungdomar och vuxna med budskapet om Jesus. Insamlade medel går till KRIKs fortsatta utveckling med att skapa idrottsglädje, trosglädje och livsglädje och varje KRIK-supporter står på ett viktigt och konkret sätt med i det arbetet.

Som KRIK-supporter bidrar du med en liten eller stor summa via autogiro varje månad. Alla nya supportrar vill vi välkomna genom en gåva från KRIK-butiken. Som supporter har du dessutom alltid fina förmåner och rabatter från våra partners att ta del av. Just nu kan vi stolt presentera Nordic Wellness, Me & My House Store, Tidningen Dagen, Strawberry (fd Nordic Choice hotels), Lindroos hälsa, Discmania, Key Story, Hållandsgården, och Safariresor mm. Samtiga rabatter och länkar får du i ett mejl efter att du har blivit KRIK-supporter.

Höj ditt givande
Är du redan KRIK-supporter och vill höja ditt månadsbelopp? Hör av dig till info@krik.se.

Ge en högtidsgåva

GE EN HÖGTIDSGÅVA HÄR

Passa på att ge en gåva till KRIK i samband med en födelsedag, student eller annat firande. Välj mellan fyra olika motiv som skickas till personen du vill uppmärksamma. Det finns också möjlighet att själv skriva ut en PDF.

Ge en gåva

GE EN GÅVA HÄR

Din gåva bidrar till att barn, ungdomar och unga vuxna i Sverige får uppleva idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. De får höra om Jesus och växa i tron på honom samtidigt som de får delta i aktiviteter utan prestationskrav. Din gåva, stor som liten, är enormt värdefull för KRIKs arbete.  Ge i första hand via länkarna, men du kan även swisha valfri summa till nr 123-170 78 76 eller sätta in pengar på bankgiro 5161-3735. Märk med ”gåva”. Stort tack för ditt stöd!

Hit går pengarna

Genom din gåva är du med och möjliggör hundratals fantastiska mötesplatser över hela landet! Mötesplatser för idrottsintresserade, möten mellan idrott och kristen tro och framförallt platser där människor får möta Jesus.

KRIKs verksamhet kan sammanfattas i följande punkter.

  • Grupper – lokala grupper där man på ett enkelt sätt delar idrottsglädje och evangeliet tillsammans.
  • Läger – nationella läger för ungdomar, unga vuxna och familjer.
  • KRIK-linjer – folkhögskolor med både KRIK och bibelundervisning på schemat.
  • Tävlingsidrott – nätverk för kristna idrottare, kontakt med idrottsförbunden samt närvaro vid större tävlingar. som ex SM-veckan
  • Internationellt – samverkan med KRIK i övriga Norden samt det europeiska nätverket ECSU där vi finns med och stöttar nya initiativ.

Din gåva, stor som liten, är enormt värdefull för KRIKs arbete. Ge en gåva här, eller swisha valfri summa till nr 123-170 78 76 eller sätta in pengar på 5161-3735 (bankgiro). Märk med ”gåva”. Stort tack för ditt stöd!