KRIK-kontoret söker förstärkningar!

DELTIDSTJÄNSTER PÅ 20% I VÄSTRA GÖTALAND OCH JÖNKÖPING

Brinner du för idrott, tro och ungdomar och vill vara en viktig pusselbit i en kristen idrottsorganisation? KRIK utvecklas vidare och nu söker vi två personer för arbete i Västra Götaland och Jönköpings län på 20% vardera. Tjänsterna passar utmärkt att kombinera med studier eller annat arbete.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som brinner för KRIKs vision – med andra ord vill skapa idrottsglädje, trosglädje och livsglädje bland ungdomar och unga vuxna. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare ledaruppdrag, en god samarbetsförmåga och är duktig kommunikativt. Du tycker om att möta människor och att se unga växa i ledarskap. Du drivs av utmaningar och arbetar efter uppsatta mål. Erfarenhet av att driva projekt och arrangera event är också ett plus. För att kunna utföra arbetet behöver du ha körkort.

ARBETSUPPGIFTER

Som regionansvarig är du en del av teamet som ansvarar för KRIKs arbete med de lokala grupperna, med särskilt ansvar för Region Västra Götaland/Jönköping. Din huvuduppgift kommer att vara att besöka och stötta lokala grupper samt att coacha och inspirera ledare. Uppstarter av nya grupper samt planering och genomförande av regionala event kommer också att ingå i rollen. Utifrån dina intressen och kompetenser kan även andra arbetsuppgifter rymmas i arbetsbeskrivningen.

Placeringsort: Inom, eller i närheten av, Västra Götaland eller Jönköpings län.
Omfattning: 20%
Tillträde: Tidigast september.
Ansökan: Du ansöker genom att skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till hans.dahlen@krik.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande med uppehåll för semesterveckor i mitten av sommaren.
Mer info: Hans Dahlén, biträdande generalsekreterare, hans.dahlen@krik.se, 070-486 16 56.

Välkommen med din ansökan!