KRIK-kontoret söker förstärkningar!

Brinner du för idrott, tro och ungdomar och vill vara en viktig pusselbit i en kristen idrottsorganisation? Ta chansen och sök jobb på KRIK-kontoret!

KRIK utvecklas ständigt vidare mot nya mål och nu söker vi dig som motiveras av en idrottspräglad arbetsmiljö, flexibla arbetstider, stor variation i arbetsuppgifter, personlig utveckling och att tänka kreativt och prova nya idéer. Du kommer att ingå i ett team på ett tiotal personer som har en mycket familjär stämning och ofta idrottar vi tillsammans.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som brinner för idrottsmission och vill sprida idrottsglädje, trosglädje och livsglädje genom KRIK. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare ledaruppdrag, en god samarbetsförmåga och är duktig kommunikativt. Du drivs av utmaningar och arbetar efter uppsatta mål. Erfarenhet av att driva projekt är också ett plus.

ARBETSUPPGIFTER

Här är de roller som vi söker. Ange vilken eller vilka roller som intresserar dig mest och utifrån de ansökningar vi får in så kan tjänsterna formas olika. Det är inte givet att alla roller tillsätts och det kan också bli aktuellt med kombinationer inom samma tjänst.

Gruppansvarig: Som gruppansvarig är du med i teamet som ansvarar för KRIKs arbete med de lokala grupperna. Du supportar, inspirerar och coachar ledare och är med och tänker kring gruppernas utveckling och tillväxt.

Lägeransvarig: Som lägeransvarig koordinerar och marknadsför du ett flertal av KRIKs läger samt rekryterar och coachar de ledningsgrupper som planerar och genomför lägren. Erfarenhet från KRIK-läger är meriterande.

Koordinator: Till denna roll söker vi en “spindel i nätet” till kontoret i Uppsala. Administrativt stöd till övriga medarbetare, inte minst generalsekreterare och biträdande generalsekreterare. Erfarenhet från administrativt arbete och bidragsansökningar är meriterande men inte ett krav.


Placeringsort: I första hand Uppsala.

Omfattning: Heltid men där deltid också kan vara av intresse.

Tillträde: Januari. Både tidigare och senare tillträde är möjligt enligt överenskommelse. Anställningarna är visstidsanställningar med möjlighet till tillsvidare.

Ansökan: Du ansöker genom att skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till mattias.ottestig@krik.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Mer info: Mattias Ottestig, generalsekreterare, mattias.ottestig@krik.se, 070-2727449

Välkommen med din ansökan!