FamiljeKRIK Liljeholmen

FamiljeKRIK Liljeholmen är ett läger för hela familjen med sol, bad, aktiviteter och gemenskap på Liljeholmens folkhögskola.


FamiljeKRIK Liljeholmen

FamiljeKRIK ”Syd” är tillbaka efter att ha arrangerats 2021 och 2022 och haft en paus 2023. Lägret kommer att hållas på Liljeholmens folkhögskola (fyra mil söder om Linköping) den 10-14 juli. Till lägret välkomnar vi familjer med både små och stora barn och helt oberoende av tidigare erfarenheter från KRIK, kyrkliga sammanhang eller idrott.

Välkommen till härliga sommardagar på Liljeholmens folkhögskola i gemenskap med andra familjer!

Praktisk information

Datum: 10-14 juli 2024. Lägret inleds med en gudstjänst kl 18.00 den 10 juli. Lägret avslutas med en gudstjänst på söndag förmiddag.

Boende: Familjerum i vandrarhem, husvagn (fullbokat) eller tält (fullbokat). Möjlighet att välja golvboende familjevis i klassrum finns i begränsat antal (fullbokat). Tillgång till omklädningsrum, dusch och självhushåll kommer att finnas även för alla som inte bor i rum. Vill man lägga till sänglinne/handdukar så kan man göra det i receptionen för en kostnad på 150 kr/pers.

Mat: Tre caterade middagar (tors-lör) ingår i lägeravgiften. Övriga måltider ordnar man själva, antingen genom att laga på plats eller inhandla i närliggande Rimforsa. Ett tips är att förbereda mat hemma som man tar med för att sedan bara koka pasta/potatis och värma på plats.

Här kommer vi att kommunicera ut mer information och tips via deltagarmejl och kommer där också att ge förslag på samarbete med andra familjer om man önskar.

Aktiviteter: Liljeholmens folkhögskola bjuder på goda badmöjligheter och generösa ytor för aktiviteter. I närområdet finns sporthall, beachplaner, padel och andra aktivitetsmöjligheter som vi kommer att använda oss av. I anslutning till lägret finns det goda möjligheter att besöka Kolmårdens djurpark eller Astrid Lindgrens värld.

Här hittar du en enkel sammanställning över olika aktivitetsmöjligheter.

Vi vill betona att detta läger är något som vi alla gör tillsammans, så har du idéer/kompetenser kring olika aktivitetsmöjligheter är du mycket välkommen att bidra med det! Det finns ett fält i anmälningsformuläret där man har möjlighet att skicka med tankar kring detta.

Kostnad: Lägeravgift 600 kr/vuxen och 300 kr/barn (3 år och äldre). I den kostnaden ingår tre färdiglagade middagar som vi äter tillsammans samt andra kostnader för lokaler/gården, planering och aktiviteter. Extra kostnader för externa, valbara aktiviteter kan dyka upp, ex padel. Vid ev avanmälan så behåller vi en administrativ avgift på 400 kr. Om lägret skulle bli inställt gäller full återbetalning.

Familjerum kostar 800 kr/natt, husvagn 150 kr/natt, tält 150 kr/natt, klassrum 150 kr/natt (fullbokat).
Möjliga tillval: Sänglinne/handdukar, 150:-/person. Städning av rum, 300:-/rum

Vi strävar efter att hålla nere kostnaderna så mycket som möjligt och önskar att alla som vill ska ha möjlighet att anmäla sig. Om det är så att ekonomin utgör ett hinder – tveka inte att höra av er så hittar vi en lösning!

Kontakt: Tveka inte att höra av er med funderingar! Mattias Ottestig, KRIK-kontoret, 070-2727449, Peter Haaland Svensson, 076-114 96 88.

Program

Preliminärt dagsprogram:

07.00 Frivillig morgonträning
08.00
Frukost
09.00 Morgonsamling
09.30-11.00 Gemensam aktivitet
12.00 Lunch
14.00-16.00 Aktiviteter
17.30 Middag
19.00 Kvällssamling

Utöver dessa programpunkter finns det utrymme för mycket spontana aktiviteter, små turneringar, lekar och happenings. Se aktivitetsinfo längre upp.

Anmälan

Anmälan är öppen!

Anmäl dig här!

Bilder