Tid, plats och annat viktigt!

ACTION – Sommarens höjdpunkt!

ACTION äger rum den 14-18 juni 2020 på Hjälmargården utanför Örebro. Tänk dig sommar, sol och bad på en fantastisk lägergård tillsammans med ungdomar från hela Sverige!

ACTION är ett läger för ungdomar och konfirmander från året du fyller 14 år, där aktiviteter som fotboll, golf, tennis, dans, lekar, parkour och beachvolleyboll kombineras med undervisning och härlig gemenskap. Lägret är både för dig som tycker om att idrotta och också för dig som inte är aktiv idrottare. Vår målsättning är att ha en sådan bredd på aktiviteterna att du ska hitta något som passar just dig!

Varje aktivitet leds av duktiga instruktörer och ledare. Tillsammans med dem finns det stor möjlighet att få utvecklas inom aktiviteter du redan kan, eller att få testa på något du aldrig har gjort förut! På kvällarna samlas man för gudstjänster, gött häng i smågrupper, café och en gemenskap som slår det mesta.

Oavsett om du tror på Gud eller inte så vill vi välkomna dig som är mellan 14-17 år till ACTION!

Vill ni åka på ACTION 2020 med er församlings ungdoms/konfirmand/unga ledare-grupp? 
Kontakta lägerchef Emmy Leander på action@krik.se eller 073-0911528 för mer info.

Kolla in!

Aktiviteter

Beachvolleyboll

Given sommaraktivitet, oavsett tidigare erfarenhet! Vi tränar och spelar matcher på stranden. Var ute i god tid med anmälan och ta chansen att få träna tillsammans med duktiga instruktörer. Intensivt och enormt roligt!

Fotboll

Oavsett om du spelat fotboll hela livet eller är sugen på att för första gången prova så är det här aktiviteten för dig! Vi erbjuder träning i olika nivåer där du själv avgör hur hårt du vill satsa.

KRIK-mix

Detta är ett spår som kommer erbjuda massor av roliga lekar och aktiviteter! I anslutning till Hjälmargården finns många möjligheter att tillsammans testa nya saker. Aktiviteten kommer att innehålla Mästarnas mästare och andra roliga utmaningar. Det blir garanterat en höjdare!

Träning & Hälsa

För dig som gillar träning. Här får du uppleva äkta idrottsglädje på träningspass ledda av duktiga instruktörer, och det blir både styrke-och konditionsträning i gymmet och på olika former av gruppträningspass. Du kommer garanterat ha träningsvärk efteråt! Här kan du se filmklipp från denna aktivitet från tidigare års läger.

Bollsport

Basket, spikeball, innebandy. Här kommer vi ha en härlig mix mellan många roliga bollsporter. På ACTION har du möjligheten att ta ett steg till och lära dig taktiska bitar, finslipa tekniken och ha riktigt grymma bollsportsdagar!

Skate

Lär dig lite nya häftiga tricks på brädan, eller börja med att hitta balansen och svängarna. Här är aktiviteten både för dig som är van skejtare och för dig som vill lära dig något nytt.
Om du har en egen skateboard, ta gärna med den + hjälm!

Max antal deltagare: 12 st

Dans

Musiken kommer vara uppskruvad på högsta volym, och ni kommer tillsammans lära er massor av nya moves och koreografier. Definitivt en bra chans att få en snabbkurs, passar både dig som är nybörjare eller van dansare!

Äventyr

Räkna med några riktigt spännande dagar tillsammans med våra duktiga instruktörer som kommer att ta med er upp på högre höjder. På äventyr kommer du få uppleva aktiviteter och samarbeten med rep och sele. Här får du testa dina klättringskunskaper, åka linbana och gunga i en king-swing!

 

Max antal deltagare: 12 st. 

Tennis

Ta chansen att spela tennis sista aktivitetsdagen på ACTION. Detta är lika mycket för nybörjaren som för dig som spelar flera dagar i veckan. Kanske har du någon gång velat slå en backhand i tennis som Serena Williams eller placera dina bollar som Roger Fedrer. Nu har du chansen att testa!

OBS! Endast valbar dag 3.

 

Praktisk info

Tid: Lägret sträcker sig från söndag till torsdag den 14-18 juni 2020.
Plats: Hjälmargården, Vingåker, fem mil öster om Örebro. Boende i stugor och tält.
Målgrupp: Konfirmandgrupper, ungdomsgrupper och ungdomar i konfirmationsåldern, 14-17 år (född -03-06). Du som ledare får gärna höra av dig om det finns funderingar kring gruppen eller enskilda deltagare.
Aktiviteter: Vi kommer att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter, med förhoppning om att alla ska kunna hitta ett passande val. Se ovan.
Program: Se program här.

Kostnad: Medlemspris 2 050 /2 450 kr för tält/stuga. 200 kr mer för den som inte är KRIK-medlem. I priset ingår all mat, boende, aktiviteter med instruktörer, program och transport under lägret. Ett par aktiviteter har en extrakostnad. Skulle du tvingas hoppa av har vi en avanmälningsavgift på 400 kronor.

ACTION 2020 arrangeras i samarbete med Bilda och Solviks Folkhögskola. omsk_logo_01

Program

Lägret startar på söndag eftermiddag med incheckning, middag och inkvartering från 16.00-18.00 och en första uppstartsgudstjänst kl 19.30. Därefter blir det smågrupper och kvällsprogram med gött häng och olika aktiviteter.
Måndag-onsdag är aktivitetsdagar och sedan avslutas lägret på torsdagen med en förmiddagsgudstjänst och lunch.

Dagsprogrammet:
08.00 Frukost
09.00 Morgongudstjänst
10.00 Avfärd till aktivitet
12.00 Lunch & smågrupp ute på aktiviteten
14.00-15.00 Tillbaka från aktivitet, dusch
15.30 Möjlighet till lokala samlingar/fritid
16.30 Middag
17.30 Aktiviteter ledda av TT (trivselteamet)
19.00 Kvällsgudstjänst (mässa firas onsdag kväll)
21.00 Kvällsprogram, caféer, gemenskap mm
22.30 Mot sängen
23.00 Tyst!

Vill du vara med som ledare?

Om du är intresserad av att vara med som ledare på ACTION får du gärna fylla i formuläret nedan så kommer vi ta kontakt med dig. Du behöver vara född 2001 eller tidigare.

Det behövs frivilliga ledare som kan hjälpa till med många olika arbetsuppgifter, allt från aktiviteter till böneteam.

Fält markerade med * måste vara ifyllda

ICE står för In Case Of Emergency och här ska du fylla i namn och telefonnummer till din närmaste anhörig. 

Berätta kort vem du är, eventuellt tidigare erfarenhet av KRIK eller andra ledaruppdrag och varför du är intresserad av att vara ledare för ACTION. Skriv också vilken ledarroll du helst har. Skicka gärna med en referens. 

Vara förebedjare före och under gudstjänsterna.

TT står för TrivselTeamet och har extra ansvar för att hitta på aktiviteter, höja stämningen och fokusera på att se deltagarna.

Vid behov hoppa in och hjälpa till vid frukost/kvällsfika.

Reseersättning för bilar som används under lägret är 18,50 kr/milen.

Vi är noga med din säkerhet och sprider därför inte vidare dina uppgifter till andra parter. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Anmälan

Anmälan till ACTION 2020 är ännu inte öppen.