Tid, plats och annat viktigt!

KRIK TRAINING CAMP SVERIGE

INSTÄLLT! I och med osäkerheten kring smittoläget och restriktionerna i början av juli så har det här beslutet tagits. Vi ser fram emot att kunna arrangera ett stort och härligt TRAINING CAMP sommaren 2022. STAY TUNED! (beslutet är taget 2021-05-17)


Söndagen den 4 juli till onsdagen den 7 juli kommer pulsen att höjas rejält på Strandgården utanför Halmstad. Gården ligger fantastiskt fint precis vid havet och är en riktig sommaridyll. Här finns alla möjligheter för träning och vila, avkoppling och påkoppling.

Training Camp är lägret för dig som älskar träning och idrott av olika slag och vill kombinera det med intressant undervisning, ny kunskap och spännande samtal. Vi skapar tillsammans ett forum för idrott- och träningsglädje, trosglädje och livsglädje, och välkomnar dig in i gemenskapen.

Lägret riktar sig till målgruppen 20+, men vi har ingen övre åldersgräns.

Varmt välkommen till en historisk fest: KRIK Training Camp Sverige 2021!

Praktisk information

Datum: 4-7 juli 2021.

Plats: Strandgården, 14 kilometer norr om Halmstad.

Kostnad: Grundavgiften för lägret är 1 095 kronor. Beroende på vilken mat- och boendelösning du väljer tillkommer mellan 320 kronor-1 770 kronor. Mer information under boende och mat.

Vissa träningsformer är mer exklusiva och har en avgift.

I och med anmälan till Training Camp blir du medlem i KRIK. Att vara medlem i KRIK är helt gratis för dig under 26 år, för övriga kostar det 100 kronor per år.

Anmälan: Mer information om datum och anmälningsstart kommer under våren 2021.

Transport: Att ta sig till Strandgården ansvarar varje deltagare för. Det gör du bäst genom att åka bil direkt till gården alt buss/tåg till Halmstad resecentrum och sedan vidare till Vilshärad. Vi uppmuntrar till samåkning och gemensam transport till Training Camp. Vill du samåka eller kör med egen bil, fyll i det vid anmälan så ser vi över möjligheterna och tar kontakt med dig. Vi är tacksamma för alla bilar som finns tillgängliga under lägret då det finns behov för transport till och från vissa av aktiviteterna. Detta gäller speciellt dig som väljer golf, totalfit i Halmstad, tennis och fotboll.

Boende och mat: Vi erbjuder en mängd olika kost och logi-alternativ så att det passar alla smaker och plånböcker.

Boende:
Alternativ 1: Vandrarhemmets flerbäddsrum 6-8 bäddar. Pris 720 kronor.
Alternativ 3: Eget tält. Pris: 320 kronor.

Mat:
Alternativ 1: Helpension. Frukost, lunch, middag. Pris: 1 050 kronor.
Alternativ 2. Halvpension. Frukost och middag. Pris: 690 kronor.
Alternativ 3: Laga alla måltider själv. Pris: 0 kronor.
Vi rekommenderar helpension, dels för att mycket av gemenskapen sker vid matbordet samt att du vinner mycket tid på att slippa laga mat och diska. Priset är dessutom kanon!

Vanliga frågor

Hur mycket träning är det?
Lägret består av fyra aktivitetsdagar, söndag-onsdag. Varje dag är indelad i ett förmiddagsblock och ett eftermiddagsblock. Förmiddagarna består av olika träningspass som är enkla att haka på och som inte behöver bokas vid anmälan. Du gör det du har lust med helt enkelt. Du kan göra en eller flera aktiviteter, det väljer du själv.

Eftermiddagarna är mer uppstyrda där du på förhand har bokat en eller flera aktiviteter. Du måste inte välja någon aktivitet utan kan hålla det öppet men då riskerar du att aktiviteterna blir fullbokade. Vi uppmuntrar dig att våga testa nya träningsformer och haka på de stora TC Workout together-passen som vi har varje förmiddag. Ingen specifik träning är obligatorisk.

(vi förtydligar att informationen kan påverkas av Covid-19)

För vem är det?
För dig som vill ha en aktiv och rolig vecka. Du lägger aktiviteterna på den nivå du själv vill. Du kan träna tre pass om dagen eller vila på stranden hela veckan. Många val, inga måsten. Lägret är också för dig som vill utmanas och växa i ditt liv. Den kristna tron är grunden i KRIK och det är utifrån den vi vill hjälpa varandra till bättre hälsa för ande, kropp och själ. Oavsett vad eller hur du tror är du varmt välkommen. TC är för alla!

Ni har morgonsamlingar, workshops och kvällssamlingar, vad innebär det?
Detta är det speciella med lägret, det som gör att TC är mer än en vanlig träningsresa. Samlingarna är obligatoriska då dessa bidrar till den helhet som är själva syftet med KRIK Training Camp. Det är inte bara träning, det är inte bara undervisning. Det är både och. Du behöver inte hålla med om allt som sägs, men du behöver närvara.

Anmälan