Det populära träningslägret för längdskidåkare arrangeras 24-27 november 2022 i Idre Fjäll. Ett läger både för dig som är nybörjare och för dig som är van skidåkare och jagar minuter på Vasaloppet.

Lägret erbjuder fantastisk längdskidåkning, härlig gemenskap, bibelsamtal, andakter och bra träning i Guds underbara natur. Träningslägret är i första hand för dig som är över 20 år och ambitionen är att köra ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass med lunch emellan. Nivån på åkarna varierar från nybörjare till elit och har mindre betydelse eftersom vi delar upp oss och kör olika längd på passen. Vi siktar också på att kunna erbjuda teknikträning på plats.

I KRIK tycker vi att det är viktigt att kombinera träning med vår tro på Gud och därför har vi en kort andakt på morgonen och en längre samling på kvällen. Olika deltagare på lägret leder också samlingarna.

Det viktigaste!

  • Datum: 24-27 november 2022. Det finns möjlighet att inleda lägret en dag tidigare för den som önskar.
  • Kostnad: Från 1 790 kronor.
  • Ålder: KRIKs 20+ läger riktar sig mot dig som är 20-39 år. På detta läger brukar vi även vara lite öppna för 40+ som hör av sig med intresse.
  • Kontakt: info@krik.se.
  • Medarrangör: Idre Fjäll arrangeras i samarbete med Solviks folkhögskola.

Praktisk information

Datum: 24-27 november 2022. Det finns möjlighet att inleda lägret en dag tidigare för den som önskar.

Boende & mat: Vi bor i dubbel- och fyrbäddsrum i fräscha 8- och 10-bädds-lägenheter med duschar, bastu och kök samt gångavstånd till spåren. Lunch (ingår) och middag (i år valbar) med hög standard i närliggande restaurang. Frukost och kvällsfika ingår i avgiften och finns i lägenheterna. Middagen kan med fördel lagas i ett generöst kök i lägenheterna.

Ålder: KRIKs 20+ läger riktar sig mot dig som är 20-39 år. På detta läger brukar vi även vara lite öppna för 40+ som hör av sig med intresse.

Kostnad: 1 790 kr. Vill du äta middagarna i restaurangen tillkommer 210 kronor/dag (fredag och lördag). Spårpass för fredag och lördag ingår i priset. Vill du åka torsdag och/eller söndag förmiddag kan du välja till det i samband med anmälan för ett rabatterat pris. Du kan köpa till spårpass på plats, då till ordinarie kostnad (vi återkommer med pris).

Anmälan förutsätter att man är KRIK-medlem. Medlemskap i KRIK kostar 100 kr/år (gratis om du är under 26 år) och här blir du medlem. Din anmälan i formuläret ses som bindande och avbokning sker mot läkarintyg, i annat fall kostar avanmälan 400 kr.

Resa: Resan ordnas på egen hand. Eventuell samåkning ordnas där det är möjligt och du kan i samband med anmälan notera att du har platser i bil.

Ankomst: Boendet är öppet från klockan 16.00 på torsdagen och de som kommer tidigt hinner med ett kvällspass. Önskar du anlända redan onsdag så kan du höra av dig till ledningsgruppen för ev hjälp med boende.

Hemresa: På söndagen hinner du med att duscha efter ett eventuellt förmiddagspass innan hemfärd.

Övrig info: Täcken och kuddar finns, men ta med egna sängkläder och handduk. Vallabod finns på området, ta med vallaställ om du har. Ta också gärna med bibel till samlingarna och pannlampa för kvällspasset (om du åker torsdag kväll).

Kontakt: info@krik.se.

Program

Onsdag
Möjlighet till tidigare start på lägret.

Torsdag
16.00 och framåt: Inkvartering i Idre Fjäll.
20.00: Info-möte via Zoom, se länk i mail
21.30: Kvällsfika i stugorna

Fredag och lördag
07.30:
Frukost i stugorna
08.00: Andakt i respektive stuga
09.15: Förmiddagspass
12.30: Lunch
14.30: Eftermiddagspass
18:00 Middag
19.30: Kvällssamling i samlingslokal
21.30: Kvällsfika i stugorna

Söndag
07.30: Frukost i stugorna
08.00: Andakt i resp stuga
09.15: Förmiddagspass (valfritt) och städning
10.00: Senaste tid för utcheckning
12.00: Lunch och hemresa

Anmälan

För att kunna anmäla dig behöver du vara medlem i KRIK och inloggad i vårt medlemssystem. Om ditt medlemskap gått ut behöver du ha förnyat det för 2022 för att anmäla dig.

Du loggar in genom att ange den mejladress du registrerade när du blev medlem i KRIK. Har du ännu inte aktiverat ditt konto eller glömt lösenordet kan du klicka på skapa lösenord/glömt lösenord. Hör av dig till info@krik.se om du har några frågor kring anmälan.

Anmäl dig här!