KRIK-kontoret söker förstärkningar!

Brinner du för idrott, tro och ungdomar och vill vara en viktig pusselbit i en kristen idrottsorganisation? KRIK utvecklas vidare och nu söker vi en vikarierande informationsansvarig på heltid, en regionansvarig för Västra Götaland på 20% samt en ledarutvecklingsansvarig. Se mer info nedan.

Att jobba på KRIK

Som team arbetar vi med många olika stora och små projekt tillsammans, som exempelvis andaktsbok, KRIK ARENA, KRIK-Nytt, content till sociala medier och KRIK-butiken. För närvarande ingår vi också i ett tvåårigt nordiskt projekt där vi vid fyra tillfällen möter teamen från KRIK Norge, KRIK Finland och KRIK Danmark. Utöver dessa tillfällen uppmuntras det också till studiebesök vid det norska KRIK-kontoret. Varje höst brukar vi resa iväg på en KRIK-off tillsammans och varje torsdag är fysisk aktivitet med teamet den givna höjdpunkten!

Ledarutvecklingsansvarig

Vi vill att KRIK ska vara en rörelse som präglas av gott ledarskap, och där unga människor får utrustas och växa som människor, lärjungar och ledare. Vill du vara med och verka för detta? Vi söker dig som brinner för KRIKs vision – med andra ord vill skapa idrottsglädje, trosglädje och livsglädje bland ungdomar och unga vuxna. Du kan arbeta självständigt, gillar att ta egna initiativ och har samtidigt en god samarbetsförmåga. Du tycker om att möta människor och att se unga växa i ledarskap. Vid rekryteringen kommer vi att sätta ett stort värde vid personlig lämplighet. Utbildning eller tidigare erfarenhet inom ledarskap är meriterande.

För att kunna utföra arbetet behöver du ha körkort.

ARBETSUPPGIFTER
Som ledarutvecklingsansvarig ansvarar du för KRIKs arbete med ideella ledare, och kommer därmed att vara involverad i arbetet med både grupper och läger. Handledning av ledare, ledarträffar, lokala besök och projektledning av ARENA ingår i rollen.

Under hösten/vintern -24 utformas en ny, digital ledarutbildning där huvudansvaret kommer att ligga inom denna roll. Kontinuerlig kontakt med våra KRIK-linjer kommer också att vara en viktig del i rollen.

Detta är en roll där det kommer att finnas goda möjligheter att utmanas, utvecklas och ta ansvar. Utifrån dina intressen och kompetenser kan även andra arbetsuppgifter rymmas i arbetsbeskrivningen.

Placeringsort: Uppsala.
Omfattning och form: Heltid, tillsvidare.
Tillträde: Januari. Tidigare tillträde är möjligt utifrån överenskommelse.
Ansökan: Du ansöker genom att skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till mattias.ottestig@krik.se, eller gör en enkel snabbansökan, så tar vi kontakt med dig. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info: Mattias Ottestig, generalsekreterare, mattias.ottestig@krik.se, 070-2727449

Välkommen med din ansökan!

Vikariat som informationsansvarig

Vi söker dig som brinner för KRIKs vision, med andra ord vill skapa idrottsglädje, trosglädje och livsglädje bland ungdomar och unga vuxna, och som vill hjälpa oss att skapa en kreativ kommunikation som både engagerar och inspirerar. Du kan arbeta självständigt, gillar att ta egna initiativ, har en god samarbetsförmåga och goda språkliga kunskaper. Du tänker strategiskt och gillar att provar nya idéer. Erfarenhet inom digital marknadsföring, grafisk design samt foto och film är meriterande för tjänsten. Likaså utbildning inom media, kommunikation, marknadsföring eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som informationsansvarig ansvarar du för KRIKs nationella marknadsföring, intern och extern kommunikation, medlemstidningen KRIK-Nytt och flödet i våra digitala kanaler. Vi vill ge röst åt vår rörelse, med alla dess fantastiska medlemmar och ledare, så att de får inspireras av varandra. En viktig uppgift i denna roll blir därför att ha örat mot rörelsen och fånga det som händer, samt att utrusta andra till att skapa och kommunicera effektivt. Du planerar, skapar och samlar in innehåll, följer upp och utvärderar resultat. Du finns också med och hjälper till i arbetet med grupper och läger tillsammans med övriga teamet.

Placeringsort: Uppsala.
Omfattning: Heltid. Anställningen är ett vikariat januari-juli med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Januari. Tidigare tillträde är både möjligt och positivt för överlämning.
Ansökan: Du ansöker genom att skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till mattias.ottestig@krik.se, eller gör en enkel snabbansökan, så tar vi kontakt med dig. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info: Mattias Ottestig, generalsekreterare, mattias.ottestig@krik.se, 070-2727449

Välkommen med din ansökan!

Regionansvarig Västra Götaland

Vi söker dig som brinner för KRIKs vision – med andra ord vill skapa idrottsglädje, trosglädje och livsglädje bland ungdomar och unga vuxna. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har erfarenhet från tidigare ledaruppdrag. Du tycker om att möta människor och att se unga växa i ledarskap. Erfarenhet av att driva projekt och arrangera event är också ett plus. För att kunna utföra arbetet behöver du ha körkort. Den här tjänsten passar bra att kombinera med studier eller annan sysselsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Som regionansvarig får du möjligheten att göra verklig skillnad för unga ledare och lokala grupperna i Västra Götaland. Du blir en del av teamet som ansvarar för KRIKs arbete med de lokala grupperna runt om i landet. Vi vill lära av varandra, ta hjälp av varandra i svårigheter och fira framgångarna. I denna tjänst kommer du att:

  • Besöka och stötta våra lokala grupper, coacha och inspirera deras ledare.
  • Vara drivande i uppstarter av nya grupper.
  • Planera och genomföra regionala event.
  • Utifrån dina intressen och kompetenser kan även andra arbetsuppgifter rymmas i tjänsten.

Placeringsort: Inom, eller i närheten av, Västra Götaland.
Omfattning: 20%
Tillträde: Omgående
Ansökan: Du ansöker genom att skicka in CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till hans.dahlen@krik.se , alternativt genom att göra en enkel snabbansökan, så tar vi det därifrån. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info: Hans Dahlén, biträdande generalsekreterare, hans.dahlen@krik.se, 070-486 16 56.

Välkommen med din ansökan!