Fjällvandring med KRIK

Har du drömt om att uppleva de svenska fjällen, njuta av fantastisk natur och få några mil i benen på köpet? I sommar har du chansen att hänga med på en fjällvandring med gemenskap, bibelundervisning och frisk luft! Söndag 26 juli till onsdag 29 juli 2020 arrangeras KRIKs fjällvandring i Jämtlandsfjällen. 

Vandringen startar på förmiddagen den 26 juli från Storulvåns fjällstation och avslutas på samma plats på eftermiddagen den 29:e. Vi kommer vandra Jämtlandstriangeln. Det blir ungefär fyra dagars vandring, varav två heldagar och två halvdagar. Övernattning kommer ske i tält vid Blåhammaren och Sylarna. Ledarna är vana fjällvandrare och väljer stigar och tempo efter gruppens nivå. Varje dag börjar med en enkel morgonandakt och avslutas med en gemensam kvällsandakt vid lägerplatsen.

Vem kan åka?
Denna vandring är för dig som är 20+ och som vill uppleva allt härligt fjällen har att erbjuda. Det är för dig som är sugen på att utmana dig själv och för dig som längtar efter tid att reflektera över livet och tron tillsammans med riktigt goa människor! Tidigare erfarenhet spelar ingen roll, nybörjare som rutinerad, alla är varmt välkomna!

Utrustning
Alla använder egen vandringsutrustning. Saknar man utrustning rekommenderar vi att man lånar av någon bekant, men skulle det vara svårt att få tag i något, går oftast utrustning såsom ryggsäck och vandringskängor att hyra i vissa vildmarksbutiker. Ledarna kommer ge tips för packning och allmänna råd både inför vandringen och på plats.

Transport
Det sker ingen gemensam resa till eller från vandringen, men vi rekommenderar alla att åka tåg eller att samköra med bilar. Med tåg är ankomst-och avgångsstationen Enafors. Vi samlas alla där klockan 10.00 söndag morgon, och avslutar på samma plats klockan 17.00 på onsdag eftermiddag. Se till att boka resorna med god marginal. En bra idé kan vara att boka ombokningsbar biljett. En tid efter du anmält dig kommer du få möjligheten att snacka ihop om eventuellt samåkning med andra deltagare. Du som eventuellt kommer med bil får hemskt gärna hjälpa till att köra gruppen mellan stationen Enafors och Storulvån. Detta kan du i så fall ange i anmälan, och kostnaden för den extrasträckan delar alla deltagare på. Det kommer alltså tillkomma en mindre kostnad för att ta sig sista biten från Enafors till Storulvån.

Boende och mat
Vi kommer bo i tält under hela turen. Tält är inget krav att ha med, utan det löser vi i gruppen. Matlagning kommer ske i matlag, som vi knåpar ihop en tid innan vi drar. Mer information och kontakt med dina medresenärer kommer du få en tid efter att du anmält dig.

Kostnad
För dig som är KRIK-medlem kostar det 300 kronor att delta på vandringen. Betalning sker i samband med anmälan. Skulle du behöva avanmälan dig tar vi ut en administrativ kostnad på 150 kronor. Eventuell avanmälan behöver göras så snart som möjligt. Efter 21 juni krävs läkarintyg vid avanmälan. Skulle lägret bli inställt på grund av coronaviruset Covid-19 får du tillbaka hela beloppet. En mindre kostnad för att transfer mellan Enafors och Storulvån tillkommer.

Frågor?
Mejla info@krik.se så hjälper vi dig!

Anmälan
KRIK Vandring 2020 är nu fulltecknat, men du kan anmäla dig i formuläret nedan för att hamna på reservlistan. Vi återkommer om det dyker upp en plats.

Fält markerade med * måste vara ifyllda

Kontaktperson (namn och nummer till anhörig, frivilligt att uppge)

Vi är noga med din säkerhet och sprider därför inte vidare dina uppgifter till andra parter. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Fjällvandringen arrangeras i samarbete med Solviks Folkhögskola.

omsk_logo_01