KRIK-sommar - en sommar med Jesus, idrott och människor!

Vill du vara KRIKs ansikte utåt i sommar och resa runt på konferenser samtidigt som du får träna ditt ledarskap och testa på idrottsmission? Då är KRIK-sommar något för dig!

Under två-tre veckor får du resa runt på olika kristna konferenser och festivaler tillsammans med andra unga och representera KRIK. Dina främsta uppgifter kommer handla om att berätta om och visa på vad KRIK är. Det innebär att stå i monter, träffa människor och hålla i aktiviteter och turneringar av olika slag. Som sommarteamare har du stor frihet att forma dina egna uppgifter.

KRIK-sommar är volontärt men KRIK står för alla kostnader i samband med konferenserna som boende, mat och resor. Dessutom får du som teamare möjlighet att designa egna unika KRIK-kläder.

Under maj kommer alla sommarteamare samlas för en helg i Uppsala med ledarskapsundervisning och härlig gemenskap. Där får du lära dig mer om vad KRIK är och gör, och förbereda dig inför sommaren. Ett träningsläger inför KRIK-sommar helt enkelt! Självklart kommer vi också äta god mat, ägna oss åt grymt roliga aktiviteter och lära känna varandra. Under helgen får du bekanta dig med KRIK-kontoret och får en inblick i de arbete som görs där. Det vill du inte missa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är nyfiken på att lära dig mer om KRIK och som vill sprida Guds rike genom idrott. Kanske har du KRIK-erfarenhet sedan innan, annars kommer du få veta allt du behöver under introduktionshelgen. KRIK-sommar innebär frihet under ansvar och kräver en förmåga att planera. Därför söker vi dig som är bra på att ta ansvar och planera. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Ett plus i kanten om du har körkort då KRIK-bilen står till ert förfogande.

Blir du taggad? Ansök i formuläret och hör av dig med eventuella frågor till info@krik.se. Vid behov går upplägget att anpassa efter de sökande, så tveka inte att höra av dig även om det finns frågetecken eller om du bara kan någon av veckorna.

Det viktigaste!

  • Vad? Gör en KRIK-sommar och testa på idrottsmission.
  • Datum: Vecka 25, 26 och 27.
  • Plats: Konferenser, festivaler och besök i konfa-grupper.
  • För vem? För dig som vill sprida Guds rike genom idrott.
  • Frågor: info@krik.se

Anmälan

Ansökan är öppen och antagning sker löpande. Kan du bara en av veckorna? Sök ändå! Sista ansökningsdag är den 28 februari.

Anmäl dig här!