Förra året gick hon KRIK-linjen i Åre. Nu är Felicia Henricson ny content creator på KRIK-kontoret.
– Det känns jättekul! Jag har en längtan efter att skapa innehåll som engagerar och genom visuell kommunikation kunna göra idrottsvärlden till en bättre plats, säger hon.

Felicia Henricson är uppvuxen i Huskvarna och har en bred idrottsbakgrund med alltifrån klättring, dans, badminton och innebandy. Allra mest tycker hon om friluftsaktiviteter som toppturer, cykling, löpning och surf.
– Jag gillar fjällen och KRIK-linjen i Åre var ett självklart val när jag skulle gå bibelskola, säger hon.

Hon hade koll på KRIK sedan tidigare, men det var under året i Åre som hon lärde känna organisationen bättre. När annonsen om att KRIK-kontoret sökte en content creator nappade Felicia Henricson direkt.
– Det kändes självklart att söka. Jag tycker om film och foto och har alltid drömt om ett kreativt jobb. Att få kombinera sin tro med sitt intresse ser jag som en dröm, säger hon.
Vad betyder tron för dig?
– Den ger mig en meningsfull vardag och kraft till allting. Jag är uppvuxen i en kristen familj och de senaste åren har jag fått bygga en personlig relation med Gud. Det är svårt att tänka sig en vardag utan tron.

Engagera och inspirera

Nu har hon en längtan att genom kreativitet och kommunikation göra idrottsvärlden till en bättre plats.
– Genom innebandyn har jag själv fått se att klimatet inom idrotten kan vara väldigt hårt. Jag vill skapa och designa innehåll som engagerar och inspirerar och som visar upp att idrottsvärlden kan vara så mycket mer än vad många får uppleva. Och såklart visa upp KRIKs vision och verksamhet på ett bra sätt.

Kombinerat med tjänsten som content creator kommer Felicia också ha en roll som gruppansvarig i region Jönköping.
– Det ska bli spännande att få vara med och leda andra till att nå ut med idrottsmission i mina egna hemtrakter, säger hon.