KRIK-linjen i Mullsjö är bibelskolan för dig som älskar träning och vill lära dig mer om hälsa till ande, själ och kropp. Du kan välja mellan inriktningarna träning och beachvolleyboll och ägna ett år åt att utforska livet med Gud samtidigt som du får röra på dig. Ta chansen att bli en del av KRIKs och BeachChurch arbete i Sverige och ett av Europas främsta kristna friskvårdscenter. Mer information och ansökan hittar du på Mullsjö folkhögskolas hemsida.

KRIK-linjen i Mullsjö är bibelskolan där du får massor av undervisning om Bibeln, lärjungaskap och ledarskap. Du utmanas att växa i din tro och ta nästa steg på din resa, och får samtidigt god kompetens inom träning, idrott och hälsa både praktiskt och teoretiskt. Målet efter genomförd utbildning är att du ska kunna leda dig själv och andra till en bättre hälsa – oavsett om det sker på ett gym, i skogen eller på beachvolleyboll-planen.

Den största delen av undervisningen bedrivs i helklass men två halvdagar i veckan går du antingen träning- eller beachvolley-inriktning. Oavsett vilken inriktning du går får du en grundläggande träningskunskap i form av träningslära, grundlig anatomi, kost- och återhämtning, coaching, ledarskap inom idrott och träning och mycket mer.

Ansökan öppen

Hälften av den teoretiska undervisningen under en vecka bedrivs på vackra Mullsjö folkhögskola och hälften på Kungsportens friskvårdscenter i Huskvarna. För dig som går beachvolley-inriktningen kommer träna i den uppvärmda inomhushallen Beachhallen i Falköping, men vid några tillfällen även på Habo Beach Arena. Alla passen leds av erfarna och utbildade instruktörer/tränare. Väljer du träningsinriktningen kommer träningen att bedrivas på Kungsportens Friskvårdscenter samt på Mullsjö folkhögskola.

Ansökan är öppen och du hittar mer information på Mullsjö folkhögskolas hemsida.