Efter drygt fem år på KRIK har Jonathan Mellblom gjort sin sista arbetsdag på kontoret. Nu går han vidare till en tjänst som controller på biståndsorganisationen PMU.
– Det har varit fantastiska år. Jag kommer att sakna kontoret och alla härliga KRIK-ledare runt om i landet, säger Jonathan.

Jonathan Mellbom började på KRIK hösten 2017 och har sedan dess varit en pålitlig och uppskattad kollega och vän. Han har ansvarat för och utvecklat arbetet kring ekonomi och insamling och även varit vice generalsekreterare.
– Det jag bär med mig är alla människor som på något sätt har fått höra evangeliet och fått chansen att lära känna Jesus, säger Jonathan.

Han minns också tillbaka sin första torsdagsaktivitet på KRIK-kontoret för fem år sedan. Ett idrottspass som blev kort men intensivt.
– Vi spelade inomhusfotboll i hallen två mot två med Rickard, Olle och Mattias. Jag gick ut och spydde efter en kvart… Då kände man: Här måste man steppa upp!

Nu börjar Jonathan Mellblom som controller på biståndsorganisationen PMU, Pingstmissionens utvecklingssamarbete.
– Jag ser fram emot att få fortsätta jobba med något jag brinner för och att få hjälpa människor genom deras arbete.

Vi tackar Jonathan för sitt stora hjärta, engagemang och allt det viktiga jobb han lagt ner under åren och önskar honom ett stort lycka till framöver.