Här är KRIK-kontorets senaste nyförvärv! Noa Ljung är ny ekonomiansvarig och kommer även jobba med uppstart och utveckling av grupper.
– Jag är taggad! Att få jobba med idrott och tro är något jag har drömt om och det känns väldigt kul, säger han.

Noa Ljung har alltid haft ett stort idrottsintresse och hållit på med alltifrån fotboll och innebandy till alpint, tennis och forspaddling. I samband med en skada 2019 avslutade han sin fotbollssatsning och de senaste åren har han istället fastnat för Spikeball där han tillhör Sveriges bästa med SM-silver och brons på meritlistan. Han representerade även det svenska landslaget på VM i Belgien i höstas.
– Framförallt är det en härlig gemenskap med människorna som är med och spelar, men det har också varit roligt att få tävla igen. Det har jag saknat sedan jag slutade med fotbollen, säger Noa som bor i Stockholm tillsammans med sin fru Alice.

Nu ser han fram emot att få kombinera idrottsintresset med sin kristna tro.
– Tron betyder mycket för mig och hela livet kretsar kring den. Jag har fått ta del av Guds kärlek och det känns som en ära att få vara ett verktyg i hans plan och jobba med att få dela evangeliet med andra.

I sommar är Noa Ljung klar med sin utbildning i Sport Management och kommer på KRIK vara ekonomiansvarig och även jobba med grupper.
– Det känns fantastiskt att få jobba med det jag brinner för och det ska bli roligt att ge tillbaka lite av det jag själv fått från idrottsvärlden. Jag vill hjälpa andra att starta grupper och samarbeta och vet själv vad laganda gör och betyder för en. Jag önskar också att fler får hitta det jag har hittat i kombinationen idrott och tro, säger Noa Ljung.