Sofia Sjösten, Jacob Hellholm och Emmy Leander är valberedningens förslag att röstas in som nya ledamöter i KRIKs styrelse på årsmötet den 6 mars. Här får du lära känna dem lite bättre.

Jacob Hellholm, 22 år.
Nyinflyttad Jönköpingsbo, jobbar som elektriker.
Bästa KRIK-minnet:
– Oj, det finns många men på ACTION 2019 kände jag en stor tacksamhet att få leda ungdomarna närmare Jesus med hjälp av sporten.
Vad ser du fram emot att bidra med i KRIKs styrelse?
– Att komma med nytänkande idéer och vad det finns för förbättringspotential för att på bästa sätt sprida KRIKs budskap till ungdomarna.
Var hoppas du att KRIK är om tio år?
– En organisation där folk känner sig trygga och sedda. Jag hoppas att läger får fortsätta få betyda mycket för många ungdomar och att det finns möjlighet för nya spännande läger att träda fram. Jag hoppas också att KRIK-grupperna ska breddas och utvecklas så att fler ska få ta del av idrottsglädjen och att ledarna ska få utvecklas i vardagen.

Emmy Leander, 27 år.
Bor i Djurås, jobbar som platschef/PT/massör/gruppträningsledare på ett gym.
Bästa KRIK-minnet:
– Går inte att nämna bara ett utan så många fantastiska (himmelska) lägerminnen. Sen alla år som anställd på KRIK-kontoret med otroliga kollegor/vänner, möten med KRIK Norden och kristna idrottsorganisationer i Europa och världen.
Vad ser du fram emot att bidra med i KRIK-styrelsen?
– Dels egna erfarenheter från att ha varit anställd på KRIK-kontoret och förståelse för möjligheter och utmaningar. Sen ser jag fram emot att få bidra med idéer och tankar gällande utveckling och strategier framåt.
Var hoppas du att KRIK är om tio år?
– Jag hoppas att KRIK fortsätter skapa massvis med otroliga mötesplatser (läger, grupper, KRIK-linjer med mera) över hela landet, att KRIK/idrott/friskvård är en självklar del inom ännu fler församlingar samt att KRIK har flera nära samarbeten med idrottsrörelsen.

Sofia Sjösten, 25 år.
Bor på Västkusten och pluggar sista terminen till gymnasielärare (i idrott & hälsa och fysik)
Bästa KRIK-minnet:
– KRIK-linjen i Åre rymde åtskilliga oförglömliga minnen. Älskar också alla goa läger: ACTION, EXPLORE, SNOW CAMP, Basecamp, Bruksvallarna med mera. Ett bästa minne är otroligt klurigt att sätta fingret på. Att jag hittade KRIK – det var fantastiskt!
Vad ser du fram emot att bidra med i KRIK-styrelsen?
– Jag älskar när människor som inte kommer från något kristet sammanhang hittar till samlingar eller KRIK-läger. Häftigt att KRIK kan nå de människor som aldrig skulle sätta sin fot i en kyrka. Hur når vi ännu fler av dessa människor? Hur kan KRIK vara en ännu större kanal för Guds ljus och hopp till världen?
Var hoppas du att KRIK är om tio år?
– Expanderat utanför Norden?