Stor glädje och tacksamhet är känslorna efter sommarlägret ACTION. På temat ”The kingdom of God” fick 130 deltagare och ledare lyssna till hur Guds rike är inom oss och hur vi är kallade att sprida det vidare till andra. Och så självklart en massa bad, glass, aktiviteter och annat skoj.

KRIK-mix, fotboll, vatten, discgolf, dans, beachvolleyboll, skate… Aktivitetsutbudet var stort på ACTION och efter en regnig första dag var även vädret på topp. Fartfyllda aktiviteter under för- och eftermiddag följdes av lugnare eftermiddagar och sedan gudstjänster på kvällarna. Predikade gjorde i tur och ordning Marie-Louise Nilsson, Peter Sader, Jonas Lund, Marie Larsson och Andreas Häger över lägertemat ”The kingdom of God”.

Vi fick påminnas om att Guds rike är inom oss, att Jesus alltid lyssnar på våra böner och att vi kan sprida hans rike och kärlek genom vårt sätt att bete oss mot varandra.

Sista kvällen på lägret avslutades med ett storslaget disco och vi är så glada och tacksamma för alla som tillsammans gjorde ACTION 2023 möjligt!